Illik ilyent karacsonykor?
Figyelt kérdés
Mindenki aki fontos,csinaltam neki egy levelet amiben leirom,amit gondolok. (koszonom a segitseguket,a baratsagukat stb) Es majd szepen diszitve meg minden keppel osszeszerkesztem
Illik ilyet karacsonykor?
A megkoszones es egyeb reszere gondolok.
2020. dec. 2. 19:17
1/11 anonim válasza:
Ilyen ótvar helyesírással elég ciki lesz.
4/11 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es.
Mire is gondoltál?
Azért, mert épp lusta voltam ékezetet írni?
Senki nem kérte,hogy kössél bele ebbe😗.
Márcsak,hogy az ‘’otvar’’ helyesírásról beszéljünk.
Álti óta 13 helyesíró versenyt nyertem.
2020. dec. 3. 10:48
5/11 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm!!❤️ Nem tudtam ilyenkor szabad-e ilyet.
2020. dec. 3. 10:49
6/11 anonim válasza:
"Ilyent" 🙈 ilyet csak egy verbeli tapló ír. Hol van az ékezet róla? 13 helyesíró versenyt? Én meg Hófehérke vagyok. ;) Szerintem mindenki rajtad fog röhögni. Amúgy jó öltlet lenne, annak aki tjd magyarul. Ja és attól, hogy valaki választ írt még nem lett a barátod. :D
7/11 A kérdező kommentje:
Vagy nálunk így mondják🥰💁🏽♀️.Milyen ékezet kell neked még?
Ilyet/ilyent ugyan azt jelenti, függően attól, ki hol él.
Nem értem miért is nevetnének, de nem is igazán érdekel.
Anni aki tjd? Na akkor kinek otvar a helyesírása?
Nem igazán értem miért gondolod, hogy valakit a barátomnak tekintek💁🏽♀️
2020. dec. 3. 11:31
8/11 anonim válasza:
Bocsi nem tudtam, hogy putriban nőttél fel ahol így mondják. :D Ahhoz képest szuper a helyesírásod. :D Az, hogy más elütött egy betűt téged nem mentesít semmi alól. Kettőnk közül pedig nem én akarok levelkéket írni. De nekem tök mindegy mit csinálsz. "Álti óta" jesszusom. :D Vér ciki vagy.
9/11 anonim válasza:
A helyesírás zsigerből jön, nincs olyan hogy elfelejtem, vagy épp nincs kedvem ékezetet írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!