Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Illik ilyent karacsonykor?

Illik ilyent karacsonykor?

Figyelt kérdés

Mindenki aki fontos,csinaltam neki egy levelet amiben leirom,amit gondolok. (koszonom a segitseguket,a baratsagukat stb) Es majd szepen diszitve meg minden keppel osszeszerkesztem

Illik ilyet karacsonykor?

A megkoszones es egyeb reszere gondolok.

2020. dec. 2. 19:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem az ékezeteid hiányával van gond. A kérdésed legtöbb mondata érthetetlen/értelmetlen.

“ Mindenki aki fontos,csinaltam neki egy levelet amiben leirom,amit gondolok.” Vagy “ Es majd szepen diszitve meg minden keppel osszeszerkesztem” ezek értelmetlenek, mind nyelvtanilag, mind tartalmilag. Ne értsd félre, engem hidegen hagy, de ne legyél már ekkora pofával, inkább olvasd vissza mit írtál ide ki. Igénytelen. Legalább ne légy megsértődve..

2020. dec. 4. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!