1/8 anonim válasza:
Képkeret közös családi képekkel, ha vannak tesóid akkor mindenképp velük. Mellé meg mehet egy nagyobb volumenű csoki + én vennék valami kézműves terméket (pl egy szappan)
3/8 anonim válasza:
Manikurkeszlet, ,mediteran fuszerkeszlet, konyhai cutter, konyhai robotgep, kezzel festett selyemsal, kozmetikumok, dron, tobb nyelvu fordito, Dragoman konyvek, nyakban hordhato veszjelzo, okostelefon, laptop, okosora es meg sorolhatnam, mi mindennek orulnek, de valoban egy csoki is eleg, csak ne irjatok le ennyire. Nagymama
5/8 anonim válasza:
Szeret a nagymamàd kötni vagy gobelinezni? Mert akkor vehetsz neki egy gobelin készletet, egy képet a hozzávaló anyagokkal. Vagy ha nagyon vallásos mint az enyém akkor egy szép rózsafüzér vagy kis zsoltár könyv vagy ilyesmi.
6/8 anonim válasza:
Jobb fajta csoki, valami finom teaválogatás díszdobozban, könyv.
7/8 anonim válasza:
A hobbijához kapcsolódó vagy új hobbihoz kapcsolódó dolog lenne a legjobb. Esetleg, ha olyan takarítós mint az én anyum, valami, ami megkönnyíti azt (idén automata ablaktisztítót kap).
Egy szép ötletet láttam még a neten, nem is drága: "Nagymama mesélj" c. könyv, amibe leírhatja a nagyi az emlékeit (ha fogékony ilyenre). Nagyon fontos megőrízni a családi emlékeket, sose tudhatod, mennyi ideig lesz veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!