A kamu, amit az index írói ennyire fel tudnak fújni: [link]
2000-ben is volt róla szó, hogy az elektromos eszközök(főleg a számítógépek) leállnak. Nos ez így is volt... Csupán annyi a különbség, hogy nem természeti okok miatt és főleg nem a Nap miatt, hanem mert nehéz volt megmagyarázni a gépeknek, hogy most már egy ezressel többet kéne mutatni.
2010. júl. 11. 20:56
15/25 anonim válasza:
Hoppá... kicsit elrontottam.. a 2. link az indexes baromság a 2013-as elektronikus apokalipszisről. szerintem nem kell részletezni
2010. júl. 11. 21:46
16/25 anonim válasza:
Rendszeresen ingadozik az éghajlat, volt már sokkal hidegebb és melegebb is mint most.
Ne a mumustól féltsd már a gyerekeidet.
2010. júl. 12. 17:19
17/25 anonim válasza:
Nos én olyannyira féltem a gyerekeimet, hogy nem is lesz, (ez miatt is). A félelmem alapja a klímaváltozás (ami sokkal gyorsabban zajlik mint régen), az ember túlszaporodása, ami magával vonja az élelem készleteink drasztikus fogyását, az ivóvízkészleteink fogyását, a kőolaj lassan elfogy, ugyanígy az ásványkincsekkel (talán ez a legkönnyebben megoldható dolog), ugye az a sok éhes ember elkezd vándorolni, megrohannak országokat az ételért, jönnek a háborúk, a meleg miatt mérsékelt éghajlati övben megjelennek a mediterrán állatok (már nálunk is vannak) amik irtják majd az őshonos állatokat, meg ugye már várat magára egy kiadós járvány is, soroljam még...
2010. júl. 14. 09:35
18/25 anonim válasza:
Az hogy a világ felmelegedik nem baj, mert az élet mindenhez tud alkalmazkodni. Most pont két jégkorszak között vagyunk, ezért létezik olyan fogalom a világon, hogy tél. A Föld normális hőmérséklete 25-45 fok, vagyis annyi, mint a dinoszauruszok korában volt. De abban a korban sem volt a Föld kopár sivatag, sőt. Trópusi esőerdő volt, fenyőfélékkel, páfrányokkal és 40 méteres sauropodákkal. Az egyetlen kárunk, ami keletkezhet, hogy ruha nélkül kell majd járkálnunk, mert nagyon meleg lesz.
2010. júl. 15. 23:05
19/25 anonim válasza:
the great global warming swindle
ezt nézd meg és meglátod milyen szépen vernek át minket. tudományos tényekkel alá van támasztva
(van még ilyen leleplező film a pénzügyekről,a 9/11-ről, és a történelmi hazugságokról szerintem mind1ikbe van igazság de amit teljesen elhittem az a the great global warming swindle.) ha valakinek felirat kéne írjon ide
2010. júl. 15. 23:33
20/25 anonim válasza:
15:26 hát ezt max 1 film forgatókönyvébe tűrném el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!