Akkor mi van, ha szinte mindenre jobb megoldáson, válaszom van? Akkor mi a szakmám szerintetek?
Először járjál egyetemre vagy kezdj el vállalkozni aztán meglátod, hogy nem így mennek a dolgok a valóságban.
Minden apró lépésben halad, ami egyértelműnek tűnik már 100x kitalálták, vagy nem működik.
Egy élet munkája és oltári szerencse megtalálni azokat a réseket ahová be lehet törni. Ne bízd el magad, hanem szorgalmasan tanulj, ismerd meg a világot. Akkor van esélyed, hogy nem csak egy áltudományos megnemértett feltaláló leszel aki a vízbűl veszi ki a zokszigént.
Leírhatnál pár jobb ötletet, érdekelne.
Amúgy az ilyet tanácsadónak hívják általában.
Ha valamit meg is valósítasz, akkor feltaláló.
Elképzelésem nekem is van sok mindenről.
Te azonban nem tudsz arról, hogy mára a fejlődés mértéke alapján nem létezik polihisztor. Pedig ő csak ismer dolgokat, nem feltétlenül "jobban". A "minden" szót azonban nem használja. És pontosan tudja, miért nem.
Ha majd megfelelő mennyiségű ismereted lesz, magad is rájössz erre.
"de vannak elképzeléseim mi mire való :)"
Épp ez a baj. Nem elképzelés kell, hanem rutin. Nekem is van elképzelésem, hogy mik azok a potméterek a keverőpulton, sőt, nagyjából tudom melyik mit csinál, mégsem fogok zenét keverni, mert nem tudom rutinból csinálni és zenei ismereteim sincsenek. Erre mondják azt, hogy a profi arról ismerszik meg, hogy látszólag tök egyszerű, amit csinál, aztán mikor megpróbálod ugyanazt csinálni, akkor rájössz, hogy hoppá.
Nálam a kőműveseknek volt mindig jobb ötlete, mint amit a gyártó a beépítési útmutatóban adott. Ahányszor észrevettem, mindig visszabontattam velük, és az előírás szerint csináltattam meg velük.
Sajnos a spájz és a budi ablakának a berakásakor nem voltam jelen. Elspóroltak egy flakon purhabot az ablak körbefújásának elszabotálásával. Vakolattal van kikenve. Kerek 5 fokkal hidegebb ott a fal, és ha kint nagy mínuszok vannak, a harmatpont közelébe kerülnek azok a részek a hőhíd miatt. Mondjuk a spájzban nem bánom ha hűvös van, de a budiban nem esik jól.
Másrészt nekik örömet okozott az egy flakon purhab ellopása, én meg évtizedekig fűthetek többet a marhaságuk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!