Ha vissza lehetne menni az időben, akkor vissza lehetne menni az ősrobbanás előtti részhez is?
Ejh Máté benéztem. Bocsánat!
Stornó
Nem volt ősrobbanás. Ez csupán egy elmélet, egy szimpla elképzelés. Vannak tudományos tények (vöröseltolódás) amikből mint mozaikdarabkákból kirakható az ősrobbanás is meg annak ellenkezője egy statikus/stacionárius univerzum is. Jelenleg az a helyzet, hogy a stacionárius modellel sokkal jobban közelíteni lehet a valóságot, mint az ősrobbanással és akkor még egyéb elméleteket nem is vettem számításba...
vegyétek észre, hoogy az ősrobbanással csak el akarják venni tőletek Isten keresésének lehetőségét. Az ember még el sem hagyta a Földet szinte. Csupán egy porszemek vagyunk a végtelen űrben. Hogyan is jelenthetnénk ki, hogy tudjuk hogyan kelett a mindenség. Mennyire nagyképű önbecsapás ez !?
Tedd fel magadnak a kérdést : ha nem is tudnál az ősrobbanásról mit/kit keresnél a világ keletkezésében?
Engem csak az érintett meg ebből a kérdésből, hogy az ősrobbanás előtt létezhettek e nagy csöcsű macák?
Arra gyanakszom, hogy nem, de akkor meg mi a fenéért találnánk ki az időutazást, hogy odarepülhessünk?
Semmi értelme...
:)
Ha volt Ősrobbanás, az az én világképemben nem csak a tér, de az idő keletkezésének pillanata. Már ha elfogadom, hogy szingularitás. Az én világképemben t[0]-nál korábbra nem lehet visszamenni.
De az én világképemben nem lehet az időben utazni. Esetleg a térben, idő nélkül. De ezt még sokat kell majd kutatni a relativistáknak.
"csak el akarják venni tőletek Isten keresésének lehetőségét"
Már megbocsáss, de Istent ne a >tudomány<, hanem a >vallás< rovatban keresd!
“Amikó semmi vót, akkó is vót valami, mera semmi is valami, akkó azelőtt is kő, hogy legyen valami.”
Sanyi, a hidegburkoló 2 fél vegyi gyümi, meg 4 kisfröccs utan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!