A 21. században mennyire savasodhatnak el az óceánok? Mik lesznek a következményei?
"Én utána néztem mindennek"
Hm.
És eme utánanézés eredményeképpen megállapítottad, hogy kit érdekel, ha az óceánok ökológiája összeomlik.
Még egy kicsit jobban utána kéne nézni.
Nos, én nem a médiából szedem az értesüléseimet. Tv-t például csak 4 évenként, a VB ideje alatt nézek. :-))
De a világban elég jól lekövethetőek Evolúció bácsi mesterkedései. Ha megfigyeled, minden fajnak biztosított egyfajta gátat a túlszaporodás ellen. EZt általában külső ellenség formájában oldotta meg, de az ember esetében ilyet nem talált, így saját békétlen természetét fokozta fel olyan mértékben, ami biztosította a folyamatos háborúskodást. Ha megnézed az írott történelmet, egyetlen megveszekedett percet sem találsz, amikor valahol éppen ne folyt volna patakokban a vér. Így lesz ez a jövőben is. Egy globális háborúra hamarosan okot szolgáltat majd a krónikus élelmiszerhiány. (Ennek miértjéről egy másik kérdés kapcsán írtam már.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!