Miért nől gyorsabban a haj ha 2hónaponta levágják a végét?
Figyelt kérdés
Azt mondják azért mert ha nem vágják le akkor letöredezik a vége. DE HA levágják az meg ugyanolyan mintha letörött volna nem?2010. jún. 28. 09:55
12/13 anonim válasza:
Ha nem érdekel az emberek véleménye, minek teszel fel kérdést?
13/13 anonim válasza:
... szerintem itt senki nem mondta, hogy gyorsabban nő, csak azt, hogy kevésbé kopik...
ja, és egyébként 2 havonta vágatni, az nagyon sűrű szerintem, az alatt általában csak 2-4 centit tud nőni, az kb a legkisebb, amit le lehet egyáltalán vágni belőle. különben is, ha két hónap alatt feltörik, akkor ott valami más bibi van, festés, dauer, egyebek, hosszabb távon, ha növeszteni akarod, nem vágással hanem ápolással lehet javítani a helyzeten. Vágatni szerintem elég kb. fél évente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!