Tényleg jobb lenne, ha a rendszer az alján írná alá.
Így viszont ez a jobb megoldás.
Én úgy tudom, pár mp után eszméletvesztés, után kb. egy perc múlva halál, de legalábbis visszafordíthatatlan károsodások.
"Once the deoxygenated blood arrives at the brain, humans lose consciousness after a few seconds and die of hypoxia within minutes"
Édes, bizony.
LeonScottKennedy
"Ahogy már említettük, a másik végzetes körülmény az oxigénhiány. Testünk nagyjából 15 másodperc alatt felhasználja a teljes oxigénkészletét, minek következtében eszméletünket vesztjük. Most persze sokan gondolhatják, hogy ők percekig is vissza tudják tartani lélegzetüket, azonban ez a Földön érvényes, ha az űrben szeretné valaki visszatartani a lélegzetét, javaslom gondolja meg a dolgot. A külső nyomás hiányában a benntartott levegő ugyanis villámgyorsan kitágul, és kisüvít a tüdőből, elég komolyan roncsolva azt."
Az idézet ebből a nem túl "szakmai", de jópofa blogból van:
És ami miatt posztoltam:
:) Off:
Ezennel visszavonom ezt:
"Győzzön a többség. Legalább ketten vagytok, akiknek szúrja a szemét a "rigolyám". Bizonyára sokkal többeknek. Na mindegy. Meghajlok. :)"
Úgy döntöttem e "roppant fajsúlyos" kérdésben, hogy mégse hajlok meg. :)
dellfil
Hmm, mire fel ez a sok smiley használat? Ez nem minősül szóismétlésnek? Mert érzésre eléggé olyan.
LeonScottKennedy
És hát formális levélben nem szokás használni őket. Mert ugye GYIK-on az a megszokott, hogy itt mindenki hivatalos, formális kommentekkel bombázik.
LeonScottKennedy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!