Kedves "LeonScottKennedy!
Nyugodtan élvezheted a lepontozás "örömét". Sőt még a kedvedre is teszek. Ugyan az aláírás marad, de a felhasználó kiírását visszavontam.
Édes a győzelem, mi? :)
dellfil
#6:
Kedves dellfil!
Vizsgáljuk meg tudományosan, logikusan a kijelentésemet:
"Mostantól minden dellfil kommentet le fogok pontozni, amit aláír dellfilként."
Attól, hogy láthatatlanná tetted a neved, a kijelentésem logikai értelmében nem változik semmit, ugyanis attól az még mindig egy dellfil komment lesz, ami felismerhető lesz az aláírásból, amihez én a lepontozás feltételét kötöttem, ami tekinthető matematikai értelemben kikötésnek.
Így, sajnálatos, rendkívül szomorú módon, amíg a kikötés él, továbbra is le kell pontozzalak.
Ne haragudj: nekem sem tetszik az aláírás. Azt sajnos bárki aláírhatja bárhogy.
Vagy vállald a neved, vagy ne vállald - ez a két lehetőséged van itt.
De nem jó ötlet valamit a szöveged alá írni.
Győzzön a többség. Legalább ketten vagytok, akiknek szúrja a szemét a "rigolyám". Bizonyára sokkal többeknek. Na mindegy. Meghajlok. :)
(Ja, volt eset, hogy a sok "szmájlimat" kritizálták. :)))
Én spec eddig Delfill miatt szinte szégyelltem, hogy nem írom alá pluszban a végén, pedig formális levelezésben alapszabály.
Én nehezen váltok a rég megszokott formáról a chat lazább szabályaira, szóval nekem nem hogy nem volt bántó, de mint írtam, majdnem követendő példa volt.
Valahol a beszélgetőpartner megtisztelése az aláírás. Arra végképp nem számítottam, hogy valakit bántani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!