A feketelyuk belső eseményhorizontján a gravitációs gyorsulás és a fénysebességgel feltekeredett tér-idő centrifugális ereje kiegyenlítí egymást, nyugalmi pozíció jöhet létre. Itt lehet akár isten országa és az örök élet. Ha a szingularitásig mész, ott vagy vége a világnak, vagy kijössz egy fehér lyukon, ami egy másik univerzum, másik tér-idővel. Vagy a saját univerzumunk egy távoli pontja, amit a feketelyuk által keltett féreglyukon érsz el. Vagy valami egészen más, scifi-be illő dolog.
2018. nov. 29. 04:24
2/10 Wadmalac válasza:
Lehet, hogy bizonyos értelemben minden eseményhorizont a téridőnk pereme, csak teóriáink vannak.
Én semmiképpen sem néznék rá úgy, hogy az a világ vége.
Azért olvad el még egyszer. Ha megtalálod ismét az "után" szót, szólj. Majd akkor...
2018. nov. 29. 13:29
8/10 anonim válasza:
- Van-e kabátgomblyuk kabát nélkül?
- simán van. Csak végtelen nagy.
:) Kész.
"Le vagyok győzve, (győzelem ha van)
de nincs, akinek megadjam magam.
Úgy leszakadtam minden más világról,
ahogyan lehull a gyümölcs az ágról."
2018. nov. 29. 16:07
9/10 anonim válasza:
És meg a fizikára mondjak, hogy tudomány. Színtiszta spekuláció.
2021. jún. 16. 12:01
10/10 Wadmalac válasza:
#9: És ezt megállapítottad abból, hogy van még kismillió fényévre, olyan helyen, amit, ha közel lenne sem tudnánk megközelíteni, olyan, amit a fizika még nem tud biztosan?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!