Velem van a baj, hogy kezdek beleőrülni abba, hogy nem tudom felfogni a világ létezését?
Igen abban az értelemben, hogy azt képzeled, sokoldalú tanulás nélkül is lehetséges ez. Az ember, ha valamit nem ért, elkezd utánajárni. Ha kiderül, hogy azt se érti, akkor ismét az új problémának szenteli figyelmét. Előbb utóbb eljut oda, hogy végig kell csinálna az összes iskolát elsőtől kezdve, aztán még ennek a témának a megértéséhez speciális tudományokat is meg kell ismernie.
Ha azonban gondol egyet, és véletlenszerűen egy bonyolult kérdést akar megérteni, ha nem megy, felháborodik, abból valóban kijöhet, hogy belebolondul. Bár többnyire beérik valamely téveszmével.
Én tudok olyat, hogy akarok érezni valamit, mondjuk érezni az univerzum nagyságát, és az eredménnyel nem vagyok megelégedve, és addig erőltetem az agyamat, amíg meg nem fájdul.
De miért csinálnék ilyet?
Mindent nem érthetsz.
Ezeket el kell fogadni ahogy vannak vagy nem kell törődni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!