Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Velem van a baj, hogy kezdek...

Velem van a baj, hogy kezdek beleőrülni abba, hogy nem tudom felfogni a világ létezését?

Figyelt kérdés
2018. okt. 18. 13:00
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
7%
Ez csak egy szimuláció amiben létezünk, illetve azt hisszük, hogy létezünk. Nagyon jó a grafikája és teljesen életszerűnek tűnik.
2018. okt. 18. 13:02
 2/29 anonim ***** válasza:
75%

Igen abban az értelemben, hogy azt képzeled, sokoldalú tanulás nélkül is lehetséges ez. Az ember, ha valamit nem ért, elkezd utánajárni. Ha kiderül, hogy azt se érti, akkor ismét az új problémának szenteli figyelmét. Előbb utóbb eljut oda, hogy végig kell csinálna az összes iskolát elsőtől kezdve, aztán még ennek a témának a megértéséhez speciális tudományokat is meg kell ismernie.

Ha azonban gondol egyet, és véletlenszerűen egy bonyolult kérdést akar megérteni, ha nem megy, felháborodik, abból valóban kijöhet, hogy belebolondul. Bár többnyire beérik valamely téveszmével.

2018. okt. 18. 13:04
 3/29 A kérdező kommentje:
#2 Én örülök hogy te már mindent értesz, úgy látszik neked sikerült az ami még soha senkinek.
2018. okt. 18. 14:04
 4/29 anonim ***** válasza:
30%
Pontosan mit nem értesz?
2018. okt. 18. 14:37
 5/29 A kérdező kommentje:
Most ilyenkor elgondolkodom hogy vagy tényleg elment az eszem, vagy senki nem érti hogy mi a problémám rajtam kívül.
2018. okt. 18. 15:01
 6/29 anonim ***** válasza:
Melyik részét nem érted? Mert a világ létezése többféle problémát is jelenthet.
2018. okt. 18. 16:18
 7/29 A kérdező kommentje:
Szó szerint az anyag létezését értem.
2018. okt. 18. 16:29
 8/29 anonim ***** válasza:
Akkor mit nem értesz?
2018. okt. 18. 16:32
 9/29 dq ***** válasza:

Én tudok olyat, hogy akarok érezni valamit, mondjuk érezni az univerzum nagyságát, és az eredménnyel nem vagyok megelégedve, és addig erőltetem az agyamat, amíg meg nem fájdul.

De miért csinálnék ilyet?

2018. okt. 18. 16:50
 10/29 Szirty ***** válasza:

Mindent nem érthetsz.

Ezeket el kell fogadni ahogy vannak vagy nem kell törődni velük.

2018. okt. 18. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!