Az emberi agy kihasználtsága maximum 2% de ezt a tudósok már extrémnek nevezik általában 1-et mondanak. De akkor mi van a maradék 98%-al? Az miért nincs használva?
Ja, és még egy: VAN, aki 100%-át használja az agyának. A teljes agy egyszerre működik - egy epilepsziás rohamban.
Ki lehet mérni, onnan tudjuk (mielőtt megint elkezded, hogy a tudósok így meg úgy).
Amikor az illetőnek éppen nincs rohama, akkor ő is csak a felét használja az agyának egyszerre.
Egyébként láthatsz ilyet pl Reiki kezelésen,,,,, a tudósok azt is üldözik mégis rengeteg embert gyógyított meg.
Sose felejtem el mikor a tv-be colt hogy ugxe a nyílt Sebestyén Balázs aki hisz a természetfelettibe és használja is képességeit meg ugye a Vágó István aki még azt is kielemzi hogy az étel miből áll az ebéd asztalon ugye a tudomány mániás, elmentek 1 látóhoz ahol asztalt táncoltattak. a 3 lábú bigyusz meg is mozdult V.I mit csinált? kutatni kezdett az asztal alatt hogy vajon mi mozgatja... még véletlenül se fogadta el a számára elfogadhatatlan, még akkor se mikor S.B elvitte a mesteréhez (azt hiszem ** de nem biztos ) és ott MR.tudomány előtt képzett Balázs a két puszta kezével anyagot. A semmoből.... V.I látta nem értette (!!!) de persze talált valami jó kis frappáns magyarázatot.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Asztaltáncoltatás, persze... ilyen volt anno a Fókuszban a Vágóval, csak 4 lábú asztallal, kamera elott, 4-en vagy 5-en ultek az asztal korul, és az egyik pasas felé kezdett billenni az asztal (aki az egyik "hívo" volt). A Vágó kérdésére meg, hogy o mozgatta-e az asztalt, csak zavartan mosolygott és kitéro választ adott, nem mondott semmi olyasmit, hogy persze, hogy nem én... Ha természetfeletti ero volt, akkor miért nem lehet nyíltan megmondani? :) Ha minden résztvevo keze és az asztal kozé egyszer raknának nyomásérzékeloket, és ha senkinél sem novekedne meg a nyomás, mikozben felé dol az asztal, akkor elismerném, hogy van ilyesmi, de sejtem, hogy ilyesmibe a "táncoltatók" nem mennének bele. Vagy ha belemennének, a "szellemek" megharagudnának, hogy ellenorizni akarják oket, és direkt nem mozdítanák meg az asztalt? :)))
A kérdésedre (mármint az agy%-osra) visszakérdeznék, nem saját gondolat, de jó: MONDOTT MÁR ORVOS OLYAT, HOGY "SZERENCSÉRE CSAK AZ AGYÁNAK A 90%-BAN VAN AGYVÉRZÉSE, AMIT ÚGYSE HASZNÁL, ÚGYHOGY AZT HISZEM, MINDEN RENDBEN LESZ"?
nem értem ez a kérdés hogy jön ide.
"A Vágó kérdésére meg, hogy o mozgatta-e az asztalt, csak zavartan mosolygott és kitéro választ adott, nem mondott semmi olyasmit, hogy persze, hogy nem én... Ha természetfeletti ero volt, akkor miért nem lehet nyíltan megmondani? :)"
gondolom megmagyarázta azt hogy mi mozgatta az asztalt mivel ezt is le lehet vezetni.
Bár ezt amit te mondasz nem láttam csak amit én mondtam hogy elvitték a vágót egy ilyenre és matatni akart az asztal alatt. Lehet hogy 1ről beszélünk de én úgy emlékszem az csak a Vágó volt 1-edül meg a kérdező.
Igen, az aztán komoly bizonyíték, hogy ezek a kuruzslók soha sem merték laborkörülmények között felvállalni sem az "asztalmozgatást", sem a "semmiből csinálok neked anyagot trükköt", csak úgy, hogy otthon, 3-4 cimborájuk segítségével, nyakig felöltözve egy kis bűvészérzékkel átver.
Én most itt kijelentem, hogy aki eljön hozzám, levetkőzik meztelenre, engedi, hogy leellenőrizzem a kezeit és ezek után a szemem előtt képes anyagot képezni a semmiből annak én itt helyben adok 1.000.000 forintot kp-ban.
Lehet írni az e-mail címemre.
Gondolom senki nem fog jelentkezni, nyilván az "isteni erők" tiltják majd meg vagy mittudomén....
Szomorú, hogy ebben emberek hisznek és mégszomorúbb, hogy ügyes bűvészek / kuruzslók ebből pénzt csinálnak.
Ez nem kísérletezésre való dolog és aki ilyen képességekkel bír azt általában nem is nagyopn érdekli a tudósok véleménye, tudja hogy van ez a képessége és használja arra amire kell.
Mondom Vágó orra előtt csinálta a Balázs még Vágó is mondta hogy nem érti (!) de aztán persze kanyarított valami magyarázatot.
Ezek is az agy rejtett képességeihez tartoznak. Tudod ki tudja mire képes még...
Nincs errol a semmibol anyag-ról egy videó valahol? Megnézném.
Aztán nem válaszoltál a kérdésemre, leírom még egyszer:
mondott már orvos olyat, hogy "SZERENCSÉRE CSAK AZ AGYÁNAK A 90%-BAN VAN AGYVÉRZÉSE, AMIT ÚGYSE HASZNÁL, ÚGYHOGY AZT HISZEM, MINDEN RENDBEN LESZ"???
+ egy kis magyarázat, mivel nem érted, hogy jon ide a kérdésem (ami nem kérdés, de hagyjuk):
találtál egy esetet, amikor ott rogton helyben, azonnal nem tudott a Vágó magyarázatot adni rá, csak késobb, én meg találtam egy olyat, aminek a magyarázata a Napnál is világosabb. Vagyis, ezzel, hogy volt egy eset, amikor "aztán magyarázatot kanyarított hozzá", vagy hogy írtad, nem lehet bebizonyítani, hogy természetfeletti dolog volt. A buvészek mutatványaira sem lehet rogton magyarázatot találni (azért is titkolják), sokszor meg kell nézni, hogy mit csinálnak, hogy rájojjunk a trukkre. Gondolom, a Vágónak is rogton kamerába kellett mondania a véleményét, nem gondolkozhatott el rajta, és sztem nem ismételték meg neki tobbszor, hogy megfigyelhesse.
ma 15:21 a fókuszba volt6 keresd meg az rtlmost-on bár elég rég volt vagy másfél éve
a kérdés meg számomra értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!