Miért hiszzük azt, hogy a globális felmelegedés elpusztíthatja az élővilágot?
ha ezt a diagramot megnézitek látni, hogy többször volt a mainál 6 fokkal melegebb a klíma.
Karbon - "A karbon jelentős részében, különösen az északi félteke területein trópusi viszonyok uralkodtak. Az alsó-karbonban nagyon gyakori volt a mészkő, a korallzátonyok pedig egészen a mai északi 78° szélességi körig terjedtek el" (wikipédia)
Triász - "Az északi sarkvidéken nedves és mérsékelt éghajlat uralkodott. Nincs bizonyíték eljegesedésre sem a sarkokon, sem azok közelében; a körülmények megfelelőek voltak a hüllőszerű élőlényeknek." (wikipédia)
Tehát a forró éghajlaton is hemzsegett az élet. Nem lehetett rossz a föld élővilágának, hogy az északi sarkon is mérsékelt öv volt, a föld nagy részén meg trópusi.
---off--- lehet ezért vagyunk itt. A bolygónak szüksége van az emberi fajra, ami a jelenlegi ismert élővilág nagy részét kiírtja, felmelegíti a bolygót, majd saját magát írtja ki, hogy végül helyet csináljon valami újnak, egy olyan bolygónak, ahol 1 milliárd év múlva hemzseg az élet még a sarkkörökön is :D
IGEN, IGEN, IGEN :D megfejtettem a létezésünk okát a földön :D Lehet ez a válasz az ősi kérdésre: mi az emberi lét célja??? ----> "global warming"
Zseni vagyok :D XD
Nah, menj vissza homokozni kisfiam, majd a nagyok megválaszolják a kérdéseket.
Jah és nézz több ngc-t ill. discovery-t. Okosabbnak fogsz tűnni.
És várom az értelmes válaszokat :-)
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez! - az 1. válasz írójának szól
Milyen sok atombombarobbantás? :D
Másrészt ha a pároddal fekszel az ágyban ő is sugároz csak úgy megsúgom (és nagyobb mértékben, mint mondjuk az átlagos sugárzás.)
1 a kérdéshez illő válaszod nem volt, légyszíves ha unatkozol menj az ezotéria témakörbe, ott az embereknek nem számít ha hülyék írnak.
--------.----------------.-------------.-----------------
Ja, szerintem is a kémiai vegyszerek a veszélyesebbek, nem értem miért ilyen felkapott téma a globális felmelegedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!