Szerintetek létezik gömbvillám?
Figyelt kérdés
Van olyan,aki látott már gömbvillámot? Hogy volt?
Létezik?
2010. jún. 16. 20:36
1/12 anonim válasza:
Létezik, csak ritka. Anyukám látott egyet néhány éve, azt mondta, érdekes volt és rövid. Lehet, hogy nem az volt, én nem értek hozzá. 22/L
2/12 anonim válasza:
Létezik,de nagyon ritka. Vannak tudósok Magyarországon is,akik ezzel foglalkoznak. Gyűjtenek minden fellelhető észlelést.
3/12 anonim válasza:
Igen.. A fizikusok ugyan sok mindenre nem tudják még a magyarázatot, tulajdonképpen plazmaszerű állapotnak tekintik, és keveset tudnak a keletkezés körülményeiről.
Tény viszont, hogy van, sokat lefilmeztek, vizsgálták a nyomait, összegyüjtik a különböző helyekről érkező információkat, hasonlóságokat, eltéréseket keresnek..
4/12 anonim válasza:
nálunk egyszer egy nagyon furcsa dolog volt a lakásban. nem tudom hogy gömbvillám volt e, de mindenesetre félelmetes. na szóval este tvztünk a nappaliban és teljes átlátszó üvegajtó nyílik az előszobára. egyszer csak hatalmas fényességet láttunk és azt hogy az a fényes valami mintha nekicsapódna a bejáratiajtónak és egy hatalasat durrant. aztán megnéztük és csak egy kis koromszerűség volt az ajtón.
6/12 anonim válasza:
Igen, én az ablakból láttam egyet három évvel ezelőtt. Néhány másodpercig tartott, halvány füstcsóva maradt utána. Akkor nem volt vihar nálunk, de pár óra múlva igen.
7/12 anonim válasza:
Úgy 20 évvel ezelőtt édesapámhoz mentem a munkahelyére. Amerre mentem egy téglakerítéses épület volt. Odafelé semmi különlegeset nem láttam, de amikor kb. 1 óra múlva jöttem vissza, akkor nagyon meglepődtem. A tömör téglakerítésen egy szép szabályos, kb 50 cm átmérőjű lyuk volt. nem egyszerű nyílás volt, hanem szépen lekerekítve a fal síkjába, mintha valaki a fal kifúrása után a kialakult élt alaposan "lesorjázta" volna. Az egésznek az adta az apropót, hogy az a rész ideiglenesen el volt kerítve olyan vékony műanyag szalaggal, mint a filmekben szokott lenni a helyszíneléseknél. Állt ott egy zárt kisteherautó. A rajta lévő felírat alapján a KFKI tulajdona volt, és volt ott két emberke aki buzgón vizsgálgatta mindenféle műszerrel a kialakult nyílást. Nem engedtek a közelükbe, de azt hiszem azt, ott akkor egy gömbvillám okozhatta. Sajnos soha nem derült ki számomra mi is történt az alatt az egy óra alatt, de ezt valószínűsítettük ...
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Érdekes történetek!
2010. jún. 16. 22:51
9/12 anonim válasza:
A mamámék és a barátom nagymamája is látott már gömbvillámot.Igazából végig "fut" a házon.Az ajtón jön be és a kéményen vagy az ablakon távozik.Kiégetik a falban lévő vezetékeket és nyomást éreznek a szemtanúk a testükre.Legalábbis ezt mondták a nagymamák.
10/12 anonim válasza:
Vannak de nagyon ritka eset. Amikor meglátják azt hiszik az emberek hogy szellem vagy ufo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!