Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek létezik gömbvillám?

Szerintetek létezik gömbvillám?

Figyelt kérdés

Van olyan,aki látott már gömbvillámot? Hogy volt?

Létezik?

2010. jún. 16. 20:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Létezik, csak ritka. Anyukám látott egyet néhány éve, azt mondta, érdekes volt és rövid. Lehet, hogy nem az volt, én nem értek hozzá. 22/L
2010. jún. 16. 20:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Létezik,de nagyon ritka. Vannak tudósok Magyarországon is,akik ezzel foglalkoznak. Gyűjtenek minden fellelhető észlelést.
2010. jún. 16. 20:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen.. A fizikusok ugyan sok mindenre nem tudják még a magyarázatot, tulajdonképpen plazmaszerű állapotnak tekintik, és keveset tudnak a keletkezés körülményeiről.

Tény viszont, hogy van, sokat lefilmeztek, vizsgálták a nyomait, összegyüjtik a különböző helyekről érkező információkat, hasonlóságokat, eltéréseket keresnek..

2010. jún. 16. 20:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
nálunk egyszer egy nagyon furcsa dolog volt a lakásban. nem tudom hogy gömbvillám volt e, de mindenesetre félelmetes. na szóval este tvztünk a nappaliban és teljes átlátszó üvegajtó nyílik az előszobára. egyszer csak hatalmas fényességet láttunk és azt hogy az a fényes valami mintha nekicsapódna a bejáratiajtónak és egy hatalasat durrant. aztán megnéztük és csak egy kis koromszerűség volt az ajtón.
2010. jún. 16. 21:45
 5/12 anonim válasza:
64%
uccsó: kííísérteties.... XD
2010. jún. 16. 21:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én az ablakból láttam egyet három évvel ezelőtt. Néhány másodpercig tartott, halvány füstcsóva maradt utána. Akkor nem volt vihar nálunk, de pár óra múlva igen.
2010. jún. 16. 22:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy 20 évvel ezelőtt édesapámhoz mentem a munkahelyére. Amerre mentem egy téglakerítéses épület volt. Odafelé semmi különlegeset nem láttam, de amikor kb. 1 óra múlva jöttem vissza, akkor nagyon meglepődtem. A tömör téglakerítésen egy szép szabályos, kb 50 cm átmérőjű lyuk volt. nem egyszerű nyílás volt, hanem szépen lekerekítve a fal síkjába, mintha valaki a fal kifúrása után a kialakult élt alaposan "lesorjázta" volna. Az egésznek az adta az apropót, hogy az a rész ideiglenesen el volt kerítve olyan vékony műanyag szalaggal, mint a filmekben szokott lenni a helyszíneléseknél. Állt ott egy zárt kisteherautó. A rajta lévő felírat alapján a KFKI tulajdona volt, és volt ott két emberke aki buzgón vizsgálgatta mindenféle műszerrel a kialakult nyílást. Nem engedtek a közelükbe, de azt hiszem azt, ott akkor egy gömbvillám okozhatta. Sajnos soha nem derült ki számomra mi is történt az alatt az egy óra alatt, de ezt valószínűsítettük ...
2010. jún. 16. 22:34
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Érdekes történetek!

2010. jún. 16. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A mamámék és a barátom nagymamája is látott már gömbvillámot.Igazából végig "fut" a házon.Az ajtón jön be és a kéményen vagy az ablakon távozik.Kiégetik a falban lévő vezetékeket és nyomást éreznek a szemtanúk a testükre.Legalábbis ezt mondták a nagymamák.
2010. jún. 17. 00:01
 10/12 anonim ***** válasza:
64%
Vannak de nagyon ritka eset. Amikor meglátják azt hiszik az emberek hogy szellem vagy ufo.
2010. jún. 17. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!