Létezik narrancssárga csöndes gömbvillám?
Szia!
Én kb 15 éve láttam gömbvillámot(?). Fényes gömb alakú valami kb 100m magasan repült lassan. Ja és esett az eső.
Érdekessége az esetnek, hogy nem féltem és nem szóltam senkinek, hogy nézze meg.
Előtte nagyon sok rémtörténetet hallottam és olvastam a gömbvillámról, ezért betegesen rettegtem tőle.
Igen, lehetett gömbvillám, de tudni kellene kb. meddig láttátok és milyen távolságból.
A gömbvillámok viszonylag rövid ideig stabilak (max. percekig) és kicsik (kb. 5-50 cm)
Ha nem ilyen volt, akkor definíció szerint UFO, ami lehetett akármi is, de ne izgasd magad.
sztem igen, létezik
Egyszer én is láttam. Tőlem kb. öt méterre lebegett, fejmagasságban. Nem féltem egyáltalán, máig sem értem, hogy miért nem. Aztán eltűnt.
19:18, csak úgy eltűnt,vagy elszált?
narancssárga volt?
A gömbvillámok "életének" hossza egyenesen arányos a nagyságukkal.Minnél nagyobb annál tovább látszanak.
Igaz én még nem láttam,de ha többen volt és hosszan el is kanyarodott (nem cikázott) akk nem feltétlenül az volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!