Létezik narrancssárga csöndes gömbvillám?
Ezt olvasd végig,a link hosszú,de maga a leírás nem,jó leírást ad:
akkor mi volt?
Tényleg valami földönkívüli jelenség lehetett,mert igen intelligensnek látszott,ahogy egymást követve elkanyarodtak egy erő felé a duna túloldalán!
Basszus!
A tegnapi 2. vagyok. Az "enyém" is erdő felé repült.
A 2. vagyok.
Nem volt narancssárga. Fényes volt. Olyasmi, mint a Hold.
Kb fele akkorának látszott, csak mint írtam olyan 100 méter magasan repült a 10 emeletesek felett.
Volt még egy ilyesmi esetem, de az nem tudom, mi volt.
Az ágyon feküdtem, de nem tudtam aludni és a lábam felől a fejem irányában max 1 méterre tőlem lassan repült valami, aztán eltűnt. Nem bírtam/mertem megmozdulni. Az is fényes volt. Olyan 40 centi lehetett, de nem gömb formája volt, hanem mint egy szőke paróka fényből.:D
Nem vicc.
az álmod viszont lehet alvásparalízis volt,olvass utána,mielőtt bántani kezdenek a nagyokosok..
nekem ez a narancs gömb teljesen jóvá tett..másképp látom a világot,de nem szálltam ám el,csak valami olyan energia fogott el,amitől kissé boldogabbnak és szeretetteljesebnek érzem magamat.. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!