Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Létezik narrancssárga csöndes...

Létezik narrancssárga csöndes gömbvillám?

Figyelt kérdés
mi láttunk négy valamit,lassan jöttek,gömbök voltak, narancssárgák,majd elkanyarodtak egymást követve..sokan voltunk,nem egyedül láttam..tiszta volt az ég,lehetséges,hogy gömbvillám volt??
2010. jan. 2. 19:02
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Ezt olvasd végig,a link hosszú,de maga a leírás nem,jó leírást ad:

[link]

2010. jan. 2. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:
19:18-as vagyok. A kapu felett lebegett, fejmagasságban, majd nem tudok rá jobb szót mondani "lehullott" a földre, fény és parázs kíséretében. Nem mentem oda megnézni, hogy mi lett a helyén, csak reggel, de akkor nem látszott semmi. Szóval eltűnt, mintha ott sem lett volna.
2010. jan. 2. 21:44
 13/21 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
Mivel több volt és hosszan kanyarodtak és nem cikáztak, nem robbant fel egyik sem, és elég hosszú ideig "élt" ebből az következik, hogy NEM gömbvillám volt.
2010. jan. 3. 11:27
 14/21 A kérdező kommentje:

akkor mi volt?

Tényleg valami földönkívüli jelenség lehetett,mert igen intelligensnek látszott,ahogy egymást követve elkanyarodtak egy erő felé a duna túloldalán!

2010. jan. 3. 11:33
 15/21 A kérdező kommentje:
*egy erdő felé..
2010. jan. 3. 11:34
 16/21 anonim ***** válasza:

Basszus!

A tegnapi 2. vagyok. Az "enyém" is erdő felé repült.

2010. jan. 3. 11:40
 17/21 A kérdező kommentje:
a tiédis narancssárga volt?
2010. jan. 3. 11:42
 18/21 anonim válasza:
mi a műholdakat szoktuk látni amikor megcsillan rajtuk a nap fénye. legalábbis nekünk ezt mondták. biztos hogy nem repülő mert sokkal lassabb, folyamatosan világít, van hogy egymás közelében több, néha úgy tűnik el, hogy előtte felvillan.
2010. jan. 3. 21:25
 19/21 anonim ***** válasza:

A 2. vagyok.

Nem volt narancssárga. Fényes volt. Olyasmi, mint a Hold.

Kb fele akkorának látszott, csak mint írtam olyan 100 méter magasan repült a 10 emeletesek felett.

Volt még egy ilyesmi esetem, de az nem tudom, mi volt.

Az ágyon feküdtem, de nem tudtam aludni és a lábam felől a fejem irányában max 1 méterre tőlem lassan repült valami, aztán eltűnt. Nem bírtam/mertem megmozdulni. Az is fényes volt. Olyan 40 centi lehetett, de nem gömb formája volt, hanem mint egy szőke paróka fényből.:D

Nem vicc.

2010. jan. 3. 22:59
 20/21 A kérdező kommentje:

az álmod viszont lehet alvásparalízis volt,olvass utána,mielőtt bántani kezdenek a nagyokosok..

nekem ez a narancs gömb teljesen jóvá tett..másképp látom a világot,de nem szálltam ám el,csak valami olyan energia fogott el,amitől kissé boldogabbnak és szeretetteljesebnek érzem magamat.. :)))

2010. jan. 4. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!