Gömbvillám sem létezik?
Figyelt kérdés
Ha létezik és -állítólag- nem ritka jelenség, akkor miért nincsenek róla videók a neten? Vagy csak én nem találok?2010. márc. 29. 07:42
1/15 anonim válasza:
létezik,láttam is már.hát sztem azért nem tudják megörökíteni,mert tönkreteszi az elektromos dolgokat.amikor bevillant a szobámban és kiment,elszált a tv,számítógép,telefon.mondhatom drága látvány volt.szép volt de a kurv@ anyjat!!!
2/15 anonim válasza:
Tavaly szeptemberben az utolsó nagy vihar pont egy gömbvillámot reccsintett a szemben levő ház póznájába. Nekünk is nagyon sok technikai berendezésünk tönkrement, és még legalább 20 házban totál kárt csinált. Rettenetes nagyot szólt, én láttam is. Az a narancssárga gömb valósággal szétrobbant. Félelmetes volt!
3/15 anonim válasza:
azok UFO-k voltak. már rájöttem amúgy, hogy a gömbvillámokat az UFO-k dobálják űrszekereikből
4/15 anonim válasza:
Létezik, a net tele van videókkal róla, és mesterségesen is elő tudják állítani már évek óta.
Persze vannak viták arról, hogy mi is a gömbvillám, valószínűleg van több egymáshoz hasonló, de eltérő jelenség, amit ennek hívnak. Ezenkívül sok történet róla kicsit ki van színezve.
5/15 anonim válasza:
Egy fizikus állítása szerint elvileg nincs, csak gyakorlatilag. Ezt úgy értette, hogy semmilyen fizikai dologgal nem magyarázható a jelenség, mégis van.
7/15 anonim válasza:
ma 11:00
Régen mondhatta ezt, mert azért van pár elmélet a keletkezésére (talán a gond inkább az, hogy több elmélet is van).
8/15 anonim válasza:
Elmélet az kevés bizonyíték kéne ammeg nincs.
9/15 A kérdező kommentje:
Ha van róla videó, akkor linket ide! :)
2010. márc. 29. 12:32
10/15 anonim válasza:
Már néhány laboratóriumban készítettek is. Persze picit, meg rövid életűt... de legalább a miénk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!