Miért fingik büdösebbet egy vegán, mint a mindenevő emberek?
Vannak az emberben hosszabb távú alkalmazkodási folyamatok, de aki már egy ideje ugyanazon az étrenden van, és mégis ilyen problémákat okoz, abból alighanem valami hiányzik. Talán el is lehetne gondolkodni azon, hogy ez így nem tökéletes állapot. Lehet, hogy egyszerűen csak némi keserű kéne neki, satöbbi.
Apró kiigazítás, a növény nem rothad, hanem erjed, a fehérje rothad - mondja a szakember, nem én.
Szerintem azért az, aki jószerivel csak tésztán él, nem vegán, hanem elhúzott folyamatú öngyilkos, de ez csak az én véleményem. :)
Esetleg azért fingik egy kicsit büdösebbeket, hogy utána majdnem szagtalant kakálhasson.
Nyáron, amikor a kertben gyümölcs-zöldség-dömping van, és egész nap gyümölcsöt eszek (éretten a fáról kertészkedés közben) akkor én is tapasztalom, hogy egy-egy lehajlás nagy recsegéssel jár. De a másnap reggeli termés szaga meg sokkal lájtosabb egy átlagos húsos nap végtermékéhez képest.
A barátnőm vegán, és már rettegek mikor átjön hozzám éjszakára. Kedvenc étele a Kuszkusz és amikor már látom, hogy azt rendelt, akkor kezdek imátkozni, hogy éljem túl az estét, olyan büdöseket fingik. Nem győzőm kiszelőztetni. Szóval a válaszom igen büdösebbet fingik, mert az enyém az övéhez képest rózsa illatú.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!