Itt milyen természeti törvény miatt nem esett el az űrhajós?
A pár másodperces felvétel, ami eddig elkerülte a kutatók figyelmét, most megdöntheti a Holdra szállás valódiságát…?
A páratlan felvételen az Apollo 17 egyik asztronautája a Holdon készült filmfelvételen dacol a fizika törvényeivel és a gravitációval. Ahelyett, hogy elesne, amikor mindkét lába megroggyan és hátrafelé kezd dőlni, csodás módon ismét kiegyenesedik, mintha egy láthatatlan kötél megtartaná. Még kettőt rugózik is rajta, mielőtt ismét talpra állna. Bár a holdon a 82 kilós szkafander súlya csak 14 kg, nincs ember, aki egy ilyen pózból, ilyen súlyponti elosztással, ilyen mozdulattal vissza tudna állni függőleges helyzetbe. –
https://www.youtube.com/watch?v=vFSDkeNmGp0&feature=youtu.be
"nincs ember, aki egy ilyen pózból, ilyen súlyponti elosztással, ilyen mozdulattal vissza tudna állni függőleges helyzetbe."
De van. A videón szereplő úriember. Akinek be vannak hajlítva a térde. Még vissza tudta magát hozni egyenesbe. Ennyi.
Tehát az az érv amellett hogy a Földön készült hogy nem esett el?? 😂😂😂
Ha a Földön készült volna a felvétel pont hogy elesett volna, mivel sokkal nagyobb a gravitáció.
Annyi a titok hogy a Holdon kis gravitáció mellett megtartotta magát, azaz pont az alacsony gravitációt bizonyítja a felvétel.
Amúgy meg mi ebben a "csodás"?
Nem 45fokos szögből húzza vissza magát, nincs semmi lehetetlen abban hogy alacsony grav. mellett visszajön egyenesbe.
Én hasonló határon erőlködve billegést produkáltam egyszer túra-hátizsákkal és ott én is megúsztam két iszonyat ronda rogyasztott tolató balettlépéssel. És én ugyebár nem 1/6 G-ben.
Gondolom ez levideózva bizonyíték lenne arra, hogy hátizsákos túra sem létezik.
:)
Aki lepontoz, annak üzenem:
"Eeegen, a zegész Hódra szállás összeesküvésvót, 'mer a zufók miatt."
(gondolom ezt a választ vártad)
szerintem a dolog ott kezdődik, hogy a kamera nem vízszintes. (ha megnézed a többi holdas felvételt, akkor a legtöbbnél nyilvánvaló, hogy nem foglalkoznak azzal, hogy a kamera vízszintes legyen, akkor miért pont itt lenne az?)
szerintem a kamera jobbra dől, így a függőleges a kép szempontjából balra, fölfelé mutat. ha így picit megdöntöd jobbra a képet, hogy a függőleges valóban függőleges legyen, akkor már egyből nincs is semmi érdekes a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!