Beülnél egy teleportáló gépbe, ami megsemmisít, majd tökéletesen felépít egy másik helyen, miért vagy miért nem?
Na jó, akkor ha lesz ilyen, aki akar, másszon csak be, tény, hogy senki nem fog a meghalásán reklamálni utólag.
Ez nekem olyan, mint a régi vicc a military-boltról.
-Elnézést, megbízhatóak ezek az ejtőernyők?
-Még senki sem jött vissza reklamálni.
elvileg az ikrek is azonosak genetikailag (bár az ujjlenyomatuk pl.más ugye) mégis más-más ember lakik bennük, szóval én is Wadmalaccal értek egyet, szerintem sem ugyanaz az ember jönne ki a másik oldalon.
Biztos láttátok a tökéletes trükköt. Ha nem, ajánlom.
"Egy nagyon fontos rész kimaradt: a lelked is megy veled együtt, vagy sem?"
Definiáld tudományosan a lélek kifejezést.
Ami nincs, az nem mehet a teleporttal.
"Ami nincs, az nem mehet a teleporttal."
Jah, persze, lelkünk az nincs. Nem az Istennel kapcsolatos szempontot veszem, hanem tudományosan is érthető a kérdés, hogy magad leszel-e a túloldalon. Ez a kérdés azzal kapcsolatos, mint pl. hogy Te miért magad vagy, miért nem születtél egy másik ember testébe, vagy miért nem lettél külső szemlélő.
Magad leszel, igen.
Mivel 100%-ban a tested határozza meg a személyiséged.
Mivel az ugyanolyan test ugyanolyan személyiséget határoz meg, ezért igen, önmagad leszel.
Akkor is önmagad maradsz, ha a testi sejtjeid lecserélődnek, igaz?
Nem mondod azt, hogy én most már nem vagyok ugyanaz az ember, aki 2 hónapja voltam, ha közben amúgy nem történt semmi különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!