Az űrszemetet szerintetek hogyan lehetne kitakarítani az Univerzumból?
Hat a mai technológiával, az űrben a Fold pályája korul keringő ember által tervezett műholdak alkatrészei ha csak nem vagy fejlett földönkívüli, aki képes úgy sterilizálni ezeket az alkatrészeket, hogy ne legyen probléma, úgy lehet érték a számodra, ha újra tudod hasznosítani és építesz egy űrhajót belőle pl. az űrben.
Amúgy ha elolvastad minden válaszom te is láttad a válaszaim között, hogy itthon én is újrahasznosítok bizonyos tárgyakat, amit meg nem tudok, azt vagy újrahasznosítják vagy van mikor úgy takarítok akkor szoktam direkt a kukába is vinni olyan tárgyakat, vagy könyveket, amiket mar nem használok, hogy aki nem engedheti meg magának, annak is örömet szerezzek titokban ismeretlenül, ezzel is segítve ismeretlenül a készségei fejlesztését, vagy akinek kevés fűtőanyaga van egy kis segítség, tudom megint jönnek majd a troll válaszok, de van akinek ezek az apró észrevétlen adományok időnként nagy segítség lehet, vagy ruhákat, cipőket is szoktam levinni a ruha gyűjtőbe.
Az űrszemét fogalmát nem én találtam ki kedves utolsó.
De jó a látásmódod egyébként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!