Az űrszemetet szerintetek hogyan lehetne kitakarítani az Univerzumból?
Egy bazi nagy szívlapáttal át kell hajigálni egy párhuzamos univerzumba! Mert ebbe a zuniverzumba hijába rakosgatod ide, meg oda, csak itt marad.
Amúgy jól vagy?
Én tudnék egy még kisebb (és főleg végrehajtható) lépést. Azért körülnéznék abban az utcában....
Mindent az elején érdemes kezdeni.
Bocsánat 4-es, hogy a helyet neveztem meg. A Naprendszer is az Univerzumban van.
A bolygo korul levo szemetnel gondolkodtam, hogy pl. gondolom vannak olyan anyagok, amiket az ember urutazas altal termelt, es azon gondolkodtam, hogy ezek ujrahasznosithatok-e. Lattam egy cikket es egy kepet, ha jol emlekszem, ahogy az 1-es is irta,hogy szo szerint kerulgetni kell az urszemetet a Fold korul. De mivel kozbe gondolom aszteroidakkal is erintkeztek, es ugye az aszteroidakon lehet olyan molekularis anyag, ami ha a Foldre kerulne, lehet fertozesi forras, gondolom.
Csak erdekelt ez a kerdes, elsonek koszonom szepen a logikus es kedves valaszt. A tobbieknek meg a tapasztalatot, hogy ha foglalkoztat egy kerdes, vagy a kornyezetem megovasa, akkor mindig lesznek olyanok akik ki akarnak oktatni, hogy nezzek korul a sajat hazam tajan.
En ezt teszem.
Érdekel hogy tudok minel tobb mindent ujra hasznositani ugy, hogy ne szennyezem a kornyezetem. Nem ertem miert gond, ha egy picit globalisan is foglalkoztat a kerdes, és hogy miert akartok ebbol is vitat generalni, ahelyett hogy meglatnatok a kerdes lenyeget.
Hármas, én nem szeretnék masik dimenzioba urszemetet lapatolni egy feketelyukon keresztul, mert ugy a masik dimenzionak lesz problema.
Amugy a feketelyuk lapatostul beszippantana, de nem csak az urszemetet, hanem mindent.
Amugy koszonom szepen, vagyok.
Tehát a jó módszer hogy hagyják ön tisztulni. A természetes öntisztulás a jó megoldás.
:) Köszönöm még egyszer Gyula, hogy segítettél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!