Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ti hisztek abban, hogy űrhajós...

Ti hisztek abban, hogy űrhajósok haltak meg vagy éppen keringenek az űrben? Mi lehet igaz a történetekből?

Figyelt kérdés

Előre is bocsánat, ha hosszúra fog sikerülni, de nagyon érdekel, hogy ki mit gondol ezekről

Eddig sosem hittem ezekben a fikciókban, mert nincs és nem is volt soha perdöntő bizonyíték. Azonban találtam YouTube-on egy felvételt, ami 1961-ben, az állítólagos első női űrhajós, egy bizonyos meg nem nevezett vagy egyes dokumentumokban "Ludmilla"-ként említett nő kétségbeesett rádiós üzenetét tartalmazza. Ugye ezt egy olasz testvérpár rögzítette, akik amatőr rádiósok vannak. Kb 10x hallgattam meg egymás után, és elég valósnak hangzik, ahogy sokan mások is gondolják. Azt állítják egyesek, hogy Gagarin előtt is repültek már férfiak az űrben, de azokra nincs bizonyíték, ahogy később elmondták, Ivan Ivanovics csak egy bábu volt, és Marija Gronova is egy kitalált személy -még 1959-ből. Azonban ez a bizonyos nő létezhetett? Ez a testvérpár később nyilvánosságra hozott egy másik felvételt is, ahol Ludmilla és Anatoly Tokoff házaspár üzen az űrből. Számomra ez a felvétel is azért tűnt igaznak, mert a nő utolsó szavai "sosem fog tudni rólunk a világ". Mintha tudták volna, hogy ez el lesz tusolva ha nem térnek vissza. Minta aláírattak volna velük valami papírt, hogy ha nem térnek vissza, mindent megsemmisítenek, amikhez közük volt. Tényleg ilyenek lettek volna az oroszok? Elhiszem, hogy nagy volt a versengés és sok volt a kudarc. De az USA minden katasztrófát és szerencsétlenséget vállal, beismer. Közel 60 év után miért hallgatnak még mindig az oroszok? Néhol azzal magyarázzák a földönkívüli élet lehetőségét is, hogy ezeknek az eltűnt kozmonautáknak a teste ha valahol egy bolygóra tért, ott a baktériumok és egyes mikrobák segítségével elkezdődhetett egy új élet. Elvégre -200 fokokon megmarad az ember teste. Avagy szénné égett, mikor földet akart érni. A másik, hogy Gagarin, Tyereskova és a többiek mind tudnak erről? Ha igen, ők így le tudtak feküdni aludni? Nem akarok eltérni a főbb témától afelé, hogy létezik-e Holdra szállás és stb, csupán sehol máshol nem tudtam felvetni a kétségeimet, mint itt.

2017. szept. 10. 20:33
1 2
 11/11 Wadmalac ***** válasza:
#10: Nem emlékszek, volt abban rég halott űrhajós szovjet űrhajóban? Nekem nem rémlik, csak az elhagyott kínai űrállomás.
2017. szept. 12. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!