Őrült kérdés, de ez így igaz?
Figyelt kérdés
Tehát, ugye volt Amerikában a napfogyatkozás, és videón felvették, YouTubeon pedig be is mutatják, az első komment az, hogy fáj a szeme amiért megnézte a videót, tehát videón keresztül is hat a napfogyatkozás káros sugara? :D Tudom, tudom őrült kérdés :D2017. aug. 25. 10:44
11/17 A kérdező kommentje:
Ha rám célzol nem voltam troll, komolyan fura érzés volt
2017. aug. 25. 21:45
12/17 Mojjo válasza:
@11: Nem, természetesen nem rád, hanem arra, akiről a kérdésben beszélsz. Ugyanezt már PencroftTivald-al is eljátszottad, pedig szerintem mindkét esetben teljesen egyértelmű volt, hogy nem rád gondolunk.
13/17 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, barátnőm szerint is érthetetlen vagyok :D
2017. aug. 25. 22:01
14/17 anonim válasza:
Nem őrült a kérdés csak egy ostoba hülyegyerek vagy.
15/17 anonim válasza:
Nem őrült a kérdés, csak egy baromság és már egy óvodás is tudná, hogy nem, nem igaz.
Amúgy ez valami fóbia a részedről, hogy nehogy trollnak mondjanak? Csak nem szoktál trollkodni?
16/17 A kérdező kommentje:
Neeem dehogy :) xD de full komolyan bekepzeltem hogy faj a szemem 😂😂
2017. aug. 26. 10:13
17/17 anonim válasza:
Akkor ismerkedj meg a nocebo hatással.
Akkor léphet fel, ha valamiről azt hiszed, hogy árthat neked (holott nem olyan).
Ilyenkor beképzeled magadnak, hogy árt, és a szervezeted erre reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!