Newton zseni volt vagy őrült?
Egy ismerősömmel erről vitatkoztunk egész nap.
Egyfolytában azt állította hogy ő egy őrült bolond volt aki összelopta amit mások felfedeztek.
Szerintem pedig hülyeség,nem igaz és valóban zseni volt és nagy tudós.
Kinek van igaza?
Köszönöm a választ!! Teljesen egyetértek veled.
Nem véletlenül halt meg szűzként, mert ő sokkal több volt mint egy átlag ember.
"Nem véletlenül halt meg szűzként, mert ő sokkal több volt mint egy átlag ember."
Ez most egy elég extrém árukapcsolás volt. :D
Az összefüggés maximum annyi , hogy a sok egyéb elfoglaltság mellett már nem szánt időt a csajozásra.
Ahogy mondják, a zsenit az őrülttől csak egy paraszthajszál választja el.
:)
Nem Aszexuális volt. Mert az Aszexuális alapból nem kívánja a szexet. Ő neki viszont én olvastam valahol hogy voltak vágyai, csak egyszerűen nem élte meg.
Tehát inkább Antiszexuális lehetett.Akik ugyan valamilyen szinten vágynak a szexre de mégis ellene vannak, vagy csak simán nem élik meg.
Az furcsa viszont hogy volt egy másik matematikus akivel egyszer összeveszett és akkor nagyon magába zuhant.
Illetve egyszer írt Halley-nek egy levelet amiben ezt írta: " Miért akarsz összezavarni egy nővel? "
Mert nagyon nagy összefüggésben van a nemi élet az ember teljesítményével. Nézd meg rengeteg nagy ember vagy szűz volt, vagy meleg vagy egyszerűen nem érdekelte ez a dolog.
Da Vinci, Michelangelo,Newton,Tesla,Hitler.
Igen Hitler is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!