Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek Hitler egy dühöngő...

Szerintetek Hitler egy dühöngő őrült volt, vagy egy meg nem értett zseni?

Figyelt kérdés
Nyugodtan mondjátok a véleményeteket,senkit sem fogok lepontozni.:) Őszintét,ha kérhetem.

2014. aug. 14. 12:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
szerintem mindkettő. mármint az elején még nem volt "annyira" nagy segg. a vége fele kezdett megörűlni. az viszont kétségtelen hogy zseni volt.
2014. aug. 14. 12:39
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Hitler egy nagyon okos ember volt csak a rosszindulat vezérelte (nagyrészt). A kettő nem zárja ki egymást.
2014. aug. 14. 12:40
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

Az őrült és a zseni között elég vékony a határ.

Szerintem egy őrült zseni volt.

2014. aug. 14. 12:50
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Zseni volt, vagy őrölt, a fene tudja. De hogy a hadviseléshez sík hülye volt, az fix.
2014. aug. 14. 13:30
 5/19 hollófernyiges ***** válasza:
91%
Meg nem értett? 1933-tól 45-ig, tizenkét éven keresztül másról sem szólt a német hivatalos propaganda, hogy mekkora lángész a Hitler.
2014. aug. 14. 13:36
 6/19 anonim ***** válasza:
29%
Azt nem hinném, hogy dühöngő őrült lett volna... Inkább idiótának nevezném.
2014. aug. 14. 13:44
 7/19 anonim ***** válasza:
60%

Volt tehetsége a politikához, de nem volt zseni.

Pszichés, mentális problémái is lehettek (bizonyos vélemények szerint pszichopata volt, élete vége felé a Parkinson-kór is eluralkodott rajta és kokainfüggő is volt).

2014. aug. 14. 13:45
 8/19 anonim ***** válasza:
36%
most miért lett lepontozva a válaszom? bokánf*som magam...
2014. aug. 14. 13:53
 9/19 anonim ***** válasza:
83%

Jó húzásai voltak a politikában, és el tudta érni hogy mögötte álljon egy erős hatalom, és az egész ország. Másrészt...Ceausescu a "kárpátok géniuszának" hívatta magát, mégis buta volt mint a tök.

Így valahol érdekes ez, hogy milyen emberek kerülnek hatalomra, mert igazán nagy zseninek egyik sem nevezhető, csak jól játssza ki a lapjait.

Az tény hogy politikai húzásai nagyon bejöttek Hitlernek, meg a kezdeti háborús lépései, meg világpolitikai játszmái...De mellette meg hozott egy halom olyan rossz döntést, főleg hadviselési szempontból, hogy azzal kb előre elkönyveltté tett a németek elbukását.

A politika azon múlik, hogy mennyi birkát tudsz magad köré gyűjteni. Így nézve még az elmebeteg Gyurcsány is "zseni" a maga módján, mert csak ott van az a pár ezer ember aki "szeretünk Feri" éneket skandál mikor hűn szeretett vezérük fellép a színpadra.

Meg alapvetően megkérdőjelezhető mennyire zseni az az ember, aki nem veszi figyelembe más hozzáértők álláspontját.

2014. aug. 14. 14:55
 10/19 A kérdező kommentje:
Szerintem sem lehetett hülye,de tény,hogy szar módszerei voltak,a hadviseléssel köszönő viszonyban sem voltak..:D Nem tudom,láttátok a Bukás című filmet? Na,ott sem tűnt túl épelméjűnek..:D
2014. aug. 14. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!