Szerintetek Hitler egy dühöngő őrült volt, vagy egy meg nem értett zseni?
Figyelt kérdés
Nyugodtan mondjátok a véleményeteket,senkit sem fogok lepontozni.:) Őszintét,ha kérhetem.2014. aug. 14. 12:38
11/19 anonim válasza:
A Bukás film nem tud mint mese. A környezetében élők mindig nyugodtan és megfontoltnak írták le.
13/19 anonim válasza:
Őrült, mint minden diktátor, viszont kétségtelen, hogy remek manipulátor is volt.
14/19 anonim válasza:
Csak azt sajnálom, hogy nem tudta befejezni, amit elkezdett...Jobb világ lenne nélkülük!
15/19 A kérdező kommentje:
Hát azért a Bukás című filmet nem nevezném mesének.Hitler(ék) öngyilkossága után halomra lettek öngyilkosok az emberek,csak úgy kapkodták elő a ciántablettát és a fegyvert.Egyébként szerintem ha nem Hitler,akkor valaki más "kezdte" volna ezt az egész zsidó,-fajgyűlölést.Nem hiába értettek vele együtt annyian.És nem kicsit értettek vele együtt:annyira elvakultak voltak,hogy inkább főbe lőtték magukat,minthogy tovább éljenek,mint a vezérük.
2014. aug. 14. 22:37
16/19 anonim válasza:
Hát zseni biztos hogy nem volt.
De őrült se. Legalábbis nem születésétől kezdve. Pontosan nem tudom mikor őrült bele a hatalmába de gondjai mindig voltak ilyen téren.
Talán a zseni maximum politikailag igaz rá.
17/19 anonim válasza:
Nagyon okos ember volt aki pici is figyelt töri órán az tudja miről beszélek :) Éljen Hitler!
18/19 anonim válasza:
Kéne egy hasonló ember mint ő le állítani a román bandákat :)
19/19 anonim válasza:
Diktátornak jó volt, hadvezérnek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!