Most akkor őrült vagyok, vagy őrült zseni?
Figyelt kérdés
Olvastam egy kutatást ami szerint összefüggés van az őrület és a zseniség között. Rólam annyit érdemes tudni,hogy járnom kellett pszichiáterhez és személyiségzavarom,depresszióm és szorongásom van de emellett volt mikor hangokat hallottam,halucináltam. Tanulás jól megy,matekból ötöseim vannak, tudok portrét rajzolni.De semmi olyat nemtudnék felmutatni ami kiemelne a társadalomból. 18L2015. márc. 14. 17:36
1/6 anonim válasza:
Egyik sem. Attól, hogy voltak/vannak problémáid, nem vagy őrült. Ezenkívül magad is íros, hogy csupán jó tanuló vagy, semmi több. Ez önmagában nem zseniség.
2/6 A kérdező kommentje:
oké, az összefüggéssel kapcsolatban valamit tudnátok írni?
2015. márc. 14. 17:50
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Egyik sem vagy, csupán egy unatkozó serdülő tini.
5/6 A kérdező kommentje:
most akkor olyan az agyam mint egy zseninek mivel kreatív vagyok és őrült. de nem tudok elmenni a kettő között, hogy mi a különbség, ezt kéne nekem elmagyarázni
2015. márc. 14. 18:02
6/6 anonim válasza:
Te nem tudsz semmi különlegeset. Csak egy beteg ember vagy. Szóval nem, nem vagy zseni.. Sem őrült. Szimplán egy roncs, egy beteg ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!