Szerintetek miből lett a az univerzum?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy honnan keletkezett az a sok minden ami ma létezik? Például az űr az honnan jött létre?2017. aug. 21. 20:46
1/14 anonim válasza:
Erre senki nem tud neked válaszolni, csak találgatások vannak. Nincs mindenre válasz, amire kérdést fel lehet tenni.
3/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy erre nincs pontos válasz de csak kíváncsi vagyok hogy ti hogy képzelitek el :)
2017. aug. 21. 21:34
5/14 anonim válasza:
Szerintem az ősrobbanásból lett, helyesebben utána, egy atomnyi pontból. Előtte nem volt űr, nem volt semmi, sőt még a semmi se volt. Ezt persze nehéz elképzelni. Annyira, hogy nem is lehet.
6/14 anonim válasza:
És vajon miért haladt és halad a fejlődés a végtelenül egyszerű felől a végtelenül komplex felé? Elvileg az anyag a szétesés felé törekszik (entrópia) ennek ellenére az ősrobbanás utáni állapot egyszerű, önálló atomjaiból olyan komplex, milliárdnyi sejt együttműködéséből álló struktúrák jöttek létre, amik képesek reflektálni önmagukra, ezek vagyunk mi. Out of fucking nowhere.
7/14 anonim válasza:
Az univerzum a semmiből lett, ezt mondja az ősrobbanás és ezt tanítják, tehár így igaz.
8/14 Ozmium42 válasza:
Még nem fedezték fel, hogy miből lett. Az áltrel megbukik ezen a ponton, jobb elmélet pedig még nincs. Nem akarok kitalálni magamnak valami megnyugtató hülyeséget, csak azért, hogy legyen válaszom.
9/14 anonim válasza:
Én pontosan és 100%-osan biztosra tudom, hogy miből lett az univerzum: a pre-univerzumból. Mondjuk hogy az micsoda, arról már nekem sincs lövésem se...
10/14 anonim válasza:
#7, linkelnel olyan tudonanyos publikaciot, ami szerint sz osrobbanas ilyet allit?
Csak mert ez nincs igy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!