Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Kedves Lapos Föld tudósok!...

Kedves Lapos Föld tudósok! Lehet pár kérdésem?

Figyelt kérdés

1. Mekkora a föld vastagsága?

2. Mit találnánk, ha átfúrnánk a földet? (Mi van a túloldalon?

3. Mi van a föld oldalán? (Ha van neki)

4. Mi történik, ha a föld szélére jutok?

5. Magas hegyek tetejéről miért nem látni a tengert?

6. A tengerpartról miért nem látni át a másik kontinensre, vagy miért nem látni a föld végét?

+1. Mi van akkor a belső föld elméleteitekkel?

Trollok SE kíméljenek. :D

2017. aug. 7. 21:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Wadmalac!

Ezért pár száz év múlva valaki lehet hogy Nobel díjat fog kapni! :D

2017. aug. 8. 08:40
 12/23 Wadmalac ***** válasza:
89%
Szerintem maximum Darwin-díjat, miután agyonverték miatta. :D
2017. aug. 8. 08:42
 13/23 Tislerics Máté ***** válasza:
94%

,,Trollok SE kíméljenek. :D" nahááát...

Sziasztok! A nevem Szabó Béla. lapsofföld hívő és tudós vagyok. Nem szeretem a logikus gondolokodásra képes embereket, én álltalános iskolába se jártam, mert szerintem ott is csak a kretén tudósok vélemányeit is hitét oktatják...

1. Mekkora a föld vastagsága? 68255523134 cm (kiszámótam tegnap...)

2. Mit találnánk, ha átfúrnánk a földet? (Mi van a túloldalon? Holnap kezdem el átfúrni, még nem tudom, de nagyon kiváncsi vagyok...

3. Mi van a föld oldalán? (Ha van neki) igen!

4. Mi történik, ha a föld szélére jutok? Nem lyutsztsz oda, mert a kormány emberei idő elööt lekapcsolnak.

5. Magas hegyek tetejéről miért nem látni a tengert? hahóó!! fénytöréés!!! ilyet is csak egy buta tudományhívő kérdezehet... ://

6. A tengerpartról miért nem látni át a másik kontinensre, vagy miért nem látni a föld végét? ezt nem tudom, de biztos, hogy nekem van igazam, mert a tudományhívők kontárok...

+1. Mi van akkor a belső föld elméleteitekkel? Azok jók, és hiszek bennük... mert én tudom hogy miben kell hinni. Én okos vagyok és tudós is. :)

buta kókler marha göbölyűföld hívők ... egyszer majd belátjátok ,hogy tévedtek. Én okos vagyok és tájékozott. Átlátok a szitán.... ti meg hidgyggyetek csak a háttérhatalom gyíkember tudósainak... maradlylyatok csak buták...

2017. aug. 8. 14:09
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

Szia !

Nem vagyok lapos föld hívő,de egyik barátom az, így kénytelen voltam az elméleteiket megismerni beszélgetéseink mellékszálaiként. Megpróbálom elmagyarázni a kérdéseidet

"1. Mekkora a föld vastagsága?"

Nincsen vastagsága, mert a föld lapos. Egy végtelen hosszú korong a világunk, melynek egy kis öblében élünk. valahogy így [link]

"2. Mit találnánk, ha átfúrnánk a földet? (Mi van a túloldalon?"

Nem tudjuk átfúrni. Az elméletük szerint a föld alatt reptoidok, gyíkemberek élnek, ahogy egy szibériai fúráson történt [link]

"3. Mi van a föld oldalán? (Ha van neki) "

Nincsen, mert egy végtelen sík, melynek öblében vegetálunk. Ide telepítettek minket. Nem hagyhatjuk el, mert ez egy börtönbolygó. A selejtet és az alkalmatlanokat, akiket a normális emberek kivetettek maguk közül ide zártak minket.

"4. Mi történik, ha a föld szélére jutok?"

[link]

jeget látsz mindenhol

"5. Magas hegyek tetejéről miért nem látni a tengert?"

Mert a levegő a légkör elnyeli a fényt

"6. A tengerpartról miért nem látni át a másik kontinensre, vagy miért nem látni a föld végét?"

Ugyanezért. Ha messzire nézel a fényszennyezés miatt már a tejutat sem látod, ezért nem látsz mást sem távol.

"+1. Mi van akkor a belső föld elméleteitekkel?"

A belső föld elméletnek egy átdolgozásával ugyanerre kutunk. Figyeld csak : https://www.youtube.com/watch?v=RgY3jNjsB4s egy régi buddhista térkép amely azt ábrázolta, hogy akik továbbmentek a déli sarkon milyen földrészeket találtak. Eddig azt mondták ez a föld belsejében van, de így hogy lapos logikus hogy egyszerűen légtávolban van. Az elmélet szerint a Föld egy börtönbolygó. Csináltak ide kupolát, meg csillagokat, hogy azt higyjük minden olyan messze van, hogy úgysem hagyhatjuk el a Földet, pont azért hogy ne is akarjuk. Maradjunk itt, mert ez egy börtönbolygó. Ide viszik memóriatörlés után az alkalmazkodni képtelen egyedeket. Ide kerülnek a selejtes lelkek is és a büntetést is itt töltik le az ottani rosszfiúk.

Az elmélet szerint olyan a valóság, mint amilyen a belső földben. Azaz nincs éjszaka. Állandóan világít valami fény. Úgy élnek mint az angyalok, békében és szeretetben. A gyűlölködő gonosz embereket mind bezárták ide. Itt írtjuk egymást folyamatos háborúkban. Gondolkoztál már azon miért nem talál a SETI semmilyen életet sehol a világon, pedig az élet kialakulása nem egy nagy vasziszdasz ugye ? Azért, nem találtak semmit, mert nem létezik a végtelen űr, ahogyan a csillagok sem. Ide vagyunk bezárva az elmélet szerint.

Van amit én sem értek, remélem segítettem elmagyarázni hogyan látják a világot. Ha van még kérdésed írd le nyugodtan, ha tudom megkérdezem a barátomat. :)

2017. aug. 8. 14:56
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz ez a laposföld dolog, akkor rettentő nagy mázlink van, hogy a felszín 71%-át borító óceán sehol nem lóg ki a tányér szélére, mert akkor elfolyt volna az a sok víz a 3,14csába ... :D
2017. aug. 8. 15:32
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
A Hold és a Nap is lapos (tisztán látszik, mindenki megnézheti, a Föld miért lenne gömbölű? Csak a Holdról lecsúsznánk,mert függőleges korong (ez bizonyítja hogy nem jártunk ott!).
2017. aug. 8. 23:11
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Amikor éjszaka van, akkor a Föld az élével fordul a Nap felé, így a fény simán elmegy mellettünk (helyesebben alattunk, és felettünk). Ezért nem tudunk más bolygókon landolni, mert hogy a jóistenbe számolnánk ki, hogy a lapját trafáljuk telibe, és ne az élét. Arról már nem is beszélek, hogy le is csúsznánk a többi bolygóról, mert azok függőlegesen állnak, míg a Föld vízszintesen. + Nagy gáz lenne, ha az űrhajó azt a madzagot találná telibe, amire a bolygószerű korongok fel vannak fűzve. Én legalábbis képzett tudósként így gondolom.:D
2017. aug. 9. 00:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Te Atya Úr Isten!:)
2017. aug. 9. 00:49
 19/23 Wadmalac ***** válasza:

Akkor gondolom a zónaidők is átverés, ugyebár.

Valószínűleg hipnotizáltak a repülőn, hogy jetlagem legyen.

:D

2017. aug. 9. 07:18
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
14-es, azt kérdezd meg a barátodtól, légy oly kedves, hogy Ádámot és Évát telepítették ide, a rossz magaviseletük miatt, vagy a Hiányzó Láncszem nevű ősünket? :-))
2017. aug. 9. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!