Kedves Lapos Föld tudósok! Lehet pár kérdésem?
1. Mekkora a föld vastagsága?
2. Mit találnánk, ha átfúrnánk a földet? (Mi van a túloldalon?
3. Mi van a föld oldalán? (Ha van neki)
4. Mi történik, ha a föld szélére jutok?
5. Magas hegyek tetejéről miért nem látni a tengert?
6. A tengerpartról miért nem látni át a másik kontinensre, vagy miért nem látni a föld végét?
+1. Mi van akkor a belső föld elméleteitekkel?
Trollok SE kíméljenek. :D
Wadmalac!
Ezért pár száz év múlva valaki lehet hogy Nobel díjat fog kapni! :D
,,Trollok SE kíméljenek. :D" nahááát...
Sziasztok! A nevem Szabó Béla. lapsofföld hívő és tudós vagyok. Nem szeretem a logikus gondolokodásra képes embereket, én álltalános iskolába se jártam, mert szerintem ott is csak a kretén tudósok vélemányeit is hitét oktatják...
1. Mekkora a föld vastagsága? 68255523134 cm (kiszámótam tegnap...)
2. Mit találnánk, ha átfúrnánk a földet? (Mi van a túloldalon? Holnap kezdem el átfúrni, még nem tudom, de nagyon kiváncsi vagyok...
3. Mi van a föld oldalán? (Ha van neki) igen!
4. Mi történik, ha a föld szélére jutok? Nem lyutsztsz oda, mert a kormány emberei idő elööt lekapcsolnak.
5. Magas hegyek tetejéről miért nem látni a tengert? hahóó!! fénytöréés!!! ilyet is csak egy buta tudományhívő kérdezehet... ://
6. A tengerpartról miért nem látni át a másik kontinensre, vagy miért nem látni a föld végét? ezt nem tudom, de biztos, hogy nekem van igazam, mert a tudományhívők kontárok...
+1. Mi van akkor a belső föld elméleteitekkel? Azok jók, és hiszek bennük... mert én tudom hogy miben kell hinni. Én okos vagyok és tudós is. :)
buta kókler marha göbölyűföld hívők ... egyszer majd belátjátok ,hogy tévedtek. Én okos vagyok és tájékozott. Átlátok a szitán.... ti meg hidgyggyetek csak a háttérhatalom gyíkember tudósainak... maradlylyatok csak buták...
Szia !
Nem vagyok lapos föld hívő,de egyik barátom az, így kénytelen voltam az elméleteiket megismerni beszélgetéseink mellékszálaiként. Megpróbálom elmagyarázni a kérdéseidet
"1. Mekkora a föld vastagsága?"
Nincsen vastagsága, mert a föld lapos. Egy végtelen hosszú korong a világunk, melynek egy kis öblében élünk. valahogy így [link]
"2. Mit találnánk, ha átfúrnánk a földet? (Mi van a túloldalon?"
Nem tudjuk átfúrni. Az elméletük szerint a föld alatt reptoidok, gyíkemberek élnek, ahogy egy szibériai fúráson történt [link]
"3. Mi van a föld oldalán? (Ha van neki) "
Nincsen, mert egy végtelen sík, melynek öblében vegetálunk. Ide telepítettek minket. Nem hagyhatjuk el, mert ez egy börtönbolygó. A selejtet és az alkalmatlanokat, akiket a normális emberek kivetettek maguk közül ide zártak minket.
"4. Mi történik, ha a föld szélére jutok?"
jeget látsz mindenhol
"5. Magas hegyek tetejéről miért nem látni a tengert?"
Mert a levegő a légkör elnyeli a fényt
"6. A tengerpartról miért nem látni át a másik kontinensre, vagy miért nem látni a föld végét?"
Ugyanezért. Ha messzire nézel a fényszennyezés miatt már a tejutat sem látod, ezért nem látsz mást sem távol.
"+1. Mi van akkor a belső föld elméleteitekkel?"
A belső föld elméletnek egy átdolgozásával ugyanerre kutunk. Figyeld csak : https://www.youtube.com/watch?v=RgY3jNjsB4s egy régi buddhista térkép amely azt ábrázolta, hogy akik továbbmentek a déli sarkon milyen földrészeket találtak. Eddig azt mondták ez a föld belsejében van, de így hogy lapos logikus hogy egyszerűen légtávolban van. Az elmélet szerint a Föld egy börtönbolygó. Csináltak ide kupolát, meg csillagokat, hogy azt higyjük minden olyan messze van, hogy úgysem hagyhatjuk el a Földet, pont azért hogy ne is akarjuk. Maradjunk itt, mert ez egy börtönbolygó. Ide viszik memóriatörlés után az alkalmazkodni képtelen egyedeket. Ide kerülnek a selejtes lelkek is és a büntetést is itt töltik le az ottani rosszfiúk.
Az elmélet szerint olyan a valóság, mint amilyen a belső földben. Azaz nincs éjszaka. Állandóan világít valami fény. Úgy élnek mint az angyalok, békében és szeretetben. A gyűlölködő gonosz embereket mind bezárták ide. Itt írtjuk egymást folyamatos háborúkban. Gondolkoztál már azon miért nem talál a SETI semmilyen életet sehol a világon, pedig az élet kialakulása nem egy nagy vasziszdasz ugye ? Azért, nem találtak semmit, mert nem létezik a végtelen űr, ahogyan a csillagok sem. Ide vagyunk bezárva az elmélet szerint.
Van amit én sem értek, remélem segítettem elmagyarázni hogyan látják a világot. Ha van még kérdésed írd le nyugodtan, ha tudom megkérdezem a barátomat. :)
Akkor gondolom a zónaidők is átverés, ugyebár.
Valószínűleg hipnotizáltak a repülőn, hogy jetlagem legyen.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!