Az ikrát rakó halak ősei a madarak, az elevenszülőek ősei pedig az emlősök?
A mi ősünk elevenszülő hal volt? Mikor és hol alakult ki az elevenszülés és az ikra rakás? úgy értem szárazföldön vagy vízben?
Egy elevenszülő halfajta közelebb áll az emberhez, aki szintén elevenszülő, mint egy ikrát rakó halhoz vagy a madarakhoz?
Köszi a válaszokat!
"Amúgy fordítva írtad ki a kérdést, legközelebb figyelj jobban."
Mit értesz ez alatt?
Akkor a delfinnek gondolom van köldökzsinórja.
Bocs, kicsit most utánanéztem.
Az újabb elméletek szerint inkább a tüdőshaltól származik MINDEN szárazföldi gerinces állat.
A madarak is és az ember is.
Valamint a delfinek és a bálnák is, csak ők visszatértek a vízbe (és amúgy a legközelebbi rokonaik a marhafélék).
Fordítva írtad ki a kérdést:
"Az ikrát rakó halak ősei a madarakNAK?" Nem pedig a madarak az ősei a halaknak!
De a valóságban a madaraknak és az emlősöknek egyetlen közös őse volt, ez pedig EGYETLEN halfaj.
Igen, van köldökzsinórja.
Olvasd ezt el, mert feltételezem, ha írni tudsz, akkor olvasni is, bár ez nem látszik meg túlságosan
Hm, azt írtam, írni nem tudsz, hanem olvasni.
Nem hasonlított rá, szárazföldi emlős volt.
Nem kellene ezt átrakni a humor kategóriába?
"Mert felcseréltem két szót, már nem tudok írni?"
Figyelj, haver:
1: Elrontottad a kérdésed. Igen, te rontottad el.
2: Kijavítottunk. Azért, hogy legközelebb jobban figyelj, és mások se nézzenek, mint Rozi a moziban, hogy mit is akartál kérdezni itt.
3: A normális reakció erre az, hogy "Köszönöm, figyelni fogok".
Te normális ember vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!