Lehetséges lenne a világot Bibliai alapon hússal ellátni? Mekkora környezeti terhelést jelentene?
És milyen gazdasági következményei lennének?
Mely szerint:
Csak párosujjú,kérődző állatot illetve pikkelyes halat szabadna enni.
Nincs nyúl,disznó,nincs tükörponty és angolna,kagyló,rák,stb.
Tudjuk,hogy a marhatartás,tenyésztés óriási mennyiségű vizet igényel.
Többen jósolják,hogy a rovarok lesznek a jövő fehérje forrásai !
Milyen áron lenne megoldható az emberiség húsfogyasztása ha bibliai alapon szabadna csak húst enni?
2,
A tudomány tudja igazolni,hogy azoknak az állatoknak a fogyasztása egészségesebb, mint a tiltottaké?
Eleve nem értem,hogy bizonyos állatok miért vannak kizárva.
Mondják,hogy a sok disznóhús ezért-azért nem egészséges, a nyúl ha úgy alakul megesz a saját ürülélék is.
De mitől jobb a szarvasmarha húsa, mint a lóé?
A kárászé, mint az angolnáé?
A kenguru miért nem jó? Mert nem ismerték abban a korban?
A tapír húsa mitől rosszabb, mint a birkáé?
A tudomány tudja már,hogy miért tiltottak a tiltott állatok? Mitől rosszabb a húsuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!