Asmodeus, Abaddon, Satanachia, Lilith, Belzebub, Leviatán, gruftik. Kinek mondanak valamit ezek a szavak? És mit mondanak nektek?
Kedves 4. válaszoló!
Most már értem álláspontodat és látom a dolog tényleg félreérthető. Mert ez tényleg nem természettudomány, ahogy írtad a társadalom-tudományokhoz tartozik inkább, ha a kérdező erre gondolt. Meg aztán a kérdés feltevése is érdekes, hogy neked mit mondanak ezek a szavak. Nekem se mondanak többet ezek a szavak, mint amit neked, de azért megválaszoltam a kérdést.
-Lilith volt a porból lett asszony
-Belzebub az nem ördög? (magyar népmesék estébé) Baal az valami istenség lehetett, akinek a nevéből eredeztetik a nevet, nem tudom, honnan ered, nekem Mezopotámia ugrik be.
-a leviatán egy itt ragadt őshüllő, de Scott Westerfeldnek is van egy ilyen című regénye, ami sajnos nem jelent meg Magyarországon
És neked mond valamit az, hogy Drithelmus?
Talán ha megnézitek ezt az oldalt, sok hasznos információt találhattok.
www.bukottangyalok.hupont
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!