Botya kérdése:
Gyümölcs cefre savazására melyik sav használható, amelyik nem bántja a vörösrezet?
Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 08:05
2/4 anonim válasza:
Ilyenről még nem hallottam! Miért kell savazni a cefrét? De ott van pl a citrom és borkősav :-/
4/4 anonim válasza:
Gondolom hosszabb tárolás miatt savaznád, de sajna az a legjobb ha kiforrás után azonnal főzeted, akkor nincs gond a savazással. (néhány gyümölcsöt forráskor is érdemes savazni, bár így decemberben ezt most kizárnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!