Egy focilabda méretű antianyagot bejuttatunk a Mariana-árok legaljába. Mi történne?
"#8 #9 megköszöntem a választ a kifejtősöknek, és nem értem a pampogást, de ha már így belém sikerült kötni, titeket sajnos lepontoztalak, mert megsértődtem. Nem kicsit, nagyon :("
Képzeld, mi is. Nem kicsit, nagyon.
Tudod, a válaszolók, akár hasznos neked, akár nem, idejüket ingyen rád szánták. Erre te ugyan megköszönöd egyiket-másikat, de aztán fogod és leminősíted az oldalt és a válaszolókat általánosan.
És én még voltam olyan hülye, hogy miután erre felhívtam a figyelmed, megpróbáltam értékes információt hozzátenni. Hülye voltam ,mert nem érdemled meg.
Menj is máshova.
Én is egyetértek ezzel.
Kérdező, ahogy most viselkedsz, az egyfajta elmebetegség jele. Szerintem beszélj erről orvossal, a saját érdekedben.
Nem kellene... attól senkinek nem lesz jobb.
Elég, ha látja, hogy nem csinálta jól a dolgokat.
A kérdező egy idióta és hülye, értelmetlen kérdéseket tesz fel, amire természetesen senki nem tud normális választ adni, mert fogalmuk sincs az antianyag-anyag egyesülésből felszabaduló energiáról. Persze aztán még ő van felháborodva, amikor a kérdése komolyságának megfelelő választ kap.
Na most lehet megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!