Egy tanuló milyen vegyszereket vehet, melyek nem engedélykötelesek?
Soroljuk fel mindet? Nyilván több ezer fajta van, főleg vegyszerboltban.
Egyébként nem tudok róla, hogy lenne szabályozás arra, hogy 18 éven aluliaknak bármit tilos lenne eladni szeszesitalon és dohányárun kívül.
Én is dolgoztam patikában, tudnék mesélni még ennél meredekebbeket is. A lényeg, hogy marhára nem éri meg az idődet ilyen emberekkel elcseszni, mikor vannak mások is, akiket ki kell szolgálnod és segítened is kellene neki.
Azt meg már csak halkan teszem hozzá, hogy az alapanyagokon, mint a só, és a helyben kevert készítményeken nincs haszon, sok helyen pont ezért nem is foglalkoznak ilyenekkel.
"A lényeg, hogy marhára nem éri meg az idődet ilyen emberekkel elcseszni, mikor vannak mások is, akiket ki kell szolgálnod és segítened is kellene neki."
Nem hinném, hogy olyan forgalomnövekedést okoz ez, hogy új patikusra lenne szükség hozzá. Rengeteg kis patika van, ahol nagyon gyér a forgalom.
"Azt meg már csak halkan teszem hozzá, hogy az alapanyagokon, mint a só, és a helyben kevert készítményeken nincs haszon, sok helyen pont ezért nem is foglalkoznak ilyenekkel."
Szerintem egyszerű a problémára a megoldás: olyan áron kell adni, hogy legyen rajta haszon. Vagy rosszul gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!