Hogyan tudok kukoricát NEM savanyítani? (többi lent)
szeretek horgászni. ha beáztatok kevéske kukoricát a következő horgászathoz, ami például egy hét múlva lesz, akkor az általában az általunk nevezett néven "büdös-kukoricává" válik.ha egy nappal előtte rakom be, akkor nem lesz puha. nincs valamilyen baktérium, vagy gomba, esetleg valamilyen háztartási dolog, amivel nem lesz büdös a kukorica?
#vízbe szoktam áztatni
#ha jól tudom, akkor ez tejsavas erjedés
#és ha tudtok, légyszíves írjatok nekem olyan szert, amivel könnyen megpuhíthatom a kukoricát. ( és ez a szer ne a főzés legyen:))
a válaszokat előre is köszönöm
Antibiotikumokkal meg tudod gátolni, de az rohadt drága móka lenne, mellesleg antibiotikumos lesz a kukorica (nem elég egy fél szem penicillin egy vödör vízbe). Ezen kívül bármilyen baciölő fertőtlenítővel (domestos) is meg tudod gátolni, de akkor ugye vegyszeres lesz a kukorica, arra meg nem hiszem, hogy harapnak a halak.
Meg aztán én erősen gyanítom hogy a puhulás részben éppen az erjedés miatt van, vagyis ha meggátolod az erjedést, akkor meggátolod a puhulást is.
meg kell főzni, az a legegyszerűbb , akkor eláll addg mint a befőttek :D
ha meg "kicsi vagy" akkor kérd meg anyudat h főzze már meg neked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!