Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogyan tudok kukoricát NEM...

Hogyan tudok kukoricát NEM savanyítani? (többi lent)

Figyelt kérdés

szeretek horgászni. ha beáztatok kevéske kukoricát a következő horgászathoz, ami például egy hét múlva lesz, akkor az általában az általunk nevezett néven "büdös-kukoricává" válik.ha egy nappal előtte rakom be, akkor nem lesz puha. nincs valamilyen baktérium, vagy gomba, esetleg valamilyen háztartási dolog, amivel nem lesz büdös a kukorica?

#vízbe szoktam áztatni

#ha jól tudom, akkor ez tejsavas erjedés

#és ha tudtok, légyszíves írjatok nekem olyan szert, amivel könnyen megpuhíthatom a kukoricát. ( és ez a szer ne a főzés legyen:))

a válaszokat előre is köszönöm

2010. ápr. 23. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Antibiotikumokkal meg tudod gátolni, de az rohadt drága móka lenne, mellesleg antibiotikumos lesz a kukorica (nem elég egy fél szem penicillin egy vödör vízbe). Ezen kívül bármilyen baciölő fertőtlenítővel (domestos) is meg tudod gátolni, de akkor ugye vegyszeres lesz a kukorica, arra meg nem hiszem, hogy harapnak a halak.

Meg aztán én erősen gyanítom hogy a puhulás részben éppen az erjedés miatt van, vagyis ha meggátolod az erjedést, akkor meggátolod a puhulást is.

2010. ápr. 23. 16:21
 2/4 A kérdező kommentje:
a gyárakban általában főzik a kukoricát... én még "kicsi" vagyok:) ezért nem vagyok benne biztos, hogy a szüleim hagynák, hogy csak úgy főzőcskézzek egyet:) esetleg ha nagyon meleg van nyáron, akkor egy üveg edényben lehetséges hogy "főződjön"?
2010. ápr. 23. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:

meg kell főzni, az a legegyszerűbb , akkor eláll addg mint a befőttek :D

ha meg "kicsi vagy" akkor kérd meg anyudat h főzze már meg neked :D

2010. ápr. 23. 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:
:D
2010. ápr. 23. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!