Hogyan lehet, hogy a szüleimnek meg a nagyszüleimnek mind egyenes orruk van, sőt egy kicsit lefelé hajlik, nekem meg felfelé?
Figyelt kérdés
Van olyan gén, ami dominánsan öröklődik és ezt okozza, ami nálam van? Én nem találtam evvel kapcsolatban semmit. Csak ilyeneket hogy pl a sasorr dominál a piszével szemben. De erről konkrétan nem. Szóval ez hogyan lehetséges? Tesómnak is olyan az orra, mint a többieknek.2016. szept. 17. 19:48
1/5 A kérdező kommentje:
Ugyan ez a hajam. Mindenkinek egyenes, nekem meg göndör és szinte gyapjas, mint a négereknek.
2016. szept. 17. 19:49
2/5 anonim válasza:
Ez esetben, meg kellene nézni a postást!
Bocs,hogy ezt mondom, de nem vicc!
Olvastam egyszer,hogy a családokban a gyerekek kb 6-10%-a nem a férjtől van.
Vagyis nem tud róla apuka, hogy nem az övé.
Persze ha van más hasonlóság ...
3/5 anonim válasza:
dédszüleidtől, ükszüléidtől is örökölhettél, ami most jön ki, nincs ebben semmi különös
4/5 A kérdező kommentje:
de, hogy hogy nálam jön ki és semelyik másik rokonomnál? Amúgy anyukámra hasonlítok ez tény és való, de szerinte meg apámra hasonlítok, szóval vannak hasonlóságok, nem a postás a ludas.:D
2016. szept. 17. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!