Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az izlandi vulkán hozhatja/hoz...

Az izlandi vulkán hozhatja/hozza a Világvégét?

Figyelt kérdés

Több helyen lehet olvasni, hogy a Világvége elkezdődött a vulkán kitörése miatt.

Szerintetek is itt a kezdet?

2010. ápr. 17. 06:52
1 2
 11/17 dellfil ***** válasza:
100%

És mé' pont az izlandi? He?

Tudod hány vulkán működik (sokkal vadabbul) szerte a világban ebben a pillanatban?? He? Sok!

A kirelejzomát annak a hetvenhétfontos ágyúgolyó alá való ezer eszeteknek kedves világvége rajongók!

2010. ápr. 17. 10:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy mivel ez a világvége nagyon fel van kapva, és mivel az információ terjedése ma már percek kérdése, annyira ki vannak erre hegyezve az emberek, hogy mindenben a világvégét látják. Vulkánok törtek már ki régebben is, nagyobb erővel is (Krakatoa), és akkor sem volt világvége. A Tsunamitól sincs világvége. És mit szóltak volna azok az emberek, akik túlélték Hiroshimát? Na annak lehetett világvége hangulata. Egy perc alatt eltűnik egy város, és állandó stresszben élni, hogy nem te leszel-e a következő, akit lebombáznak.

Szóval hanyagoljuk a világvégét szerintem:D

2010. ápr. 17. 10:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindazoknak,akik valamiféle jótékony ködben töltötték az általános-,illetve középiskolai földrajzórákat:a Föld egy dinamikusan változó rendszer,amelyben anyag- és energia forgalom zajlik.Földünket nem az állandóság,hanem a folytonos változás jellemzi.Ezek bizonyítékai a vulkánkitörések,földrengések,és egyéb "természeti katasztrófák".Ezek a Föld történetében nem újdonságok,mindig is lejátszódtak.Azért érezzük ezeket annyira pusztítónak,mert a növekvő népesség miatt egyre több embert érintenek ezek a folyamatok.És már megint,mit tekintünk "Világnak"?Lehet,hogy egyszer a Földön bekövetkezik egy olyan természeti katasztrófa,amelynek során az élet eltűnik a Földről,de egy vulkánkitörés aligha jelentené az egész Univezum véget érését.Különben az előttem szólóknak igazat adok,sokkal drámaibb dolgok is történtek már,amit a Földünk "kibírt".Egyedül minket,embereket nem bír ki.
2010. ápr. 17. 14:06
 14/17 anonim ***** válasza:
22%

Az igen:D

Grat, fingottam egyet, okozhatja a világ végét? lol

2010. ápr. 17. 23:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Amikor a 19. sz.-ban Krakataunál kitört a vulkán, azt még Magyarországon is látták, a villanását. Nézd meg hol van Krakatau.

Aztán mégsem lett világvége.

2010. ápr. 18. 17:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Honnan szedted ezt a marhaságot? Nem láthatták itt a villanását. A következményeit érezték, a hamut, a lehűlést, de a villanást nem látták.
2010. ápr. 18. 22:54
 17/17 anonim válasza:

Egyáltalán nem lesz emiatt világvége, és nem is ezzel fog kezdődni. Izland felszínéről aki egy kicsit is tud, hallott, az tudja, hogy gleccserek és vulkánok borítják.. természetes, hogy gyakoriak a kitörések. 200 éve is kitört, és nem lett világvége... a nagyobb vulkánkitörések a hőmérséklet csökkenéshez vezetnek, ami még jó is a globális felmelegedés miatt.

Én nem ettől félnék, félek.

Bár nem tudom, a mai fiatalság miért nem tud semmit a világról. Én sem vagyok egy nagyon idős és tapasztalt emberke, de nem kezdek el félni azért, mert kitör egy vulkán. Látott már ilyet az emberiség, ott volt/van a Vezúv... kitört, de nem lett világvége. Ha a Yellowstone alatti vulkán egyszer kitörne, akkor Amerikának annyi lenne, de nekünk akkor se biztos.

Tanuljatok, és ne a nevetséges kérdéseitekkel gyertek ide fárasztani az embereket. A gyakorikérdések is tele van tudatlan tinikkel, nem ide valóak vagytok. Nem tudtok tanácsot adni, jó lenne, ha nem ütnétek bele az orrotok olyanba, amihez nem is értetek. Tisztelet a kivételnek. És azoknak, akik tudnak kicsit gondolkodni.

2010. ápr. 19. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!