Az izlandi vulkán hozhatja/hozza a Világvégét?
Figyelt kérdés
Több helyen lehet olvasni, hogy a Világvége elkezdődött a vulkán kitörése miatt.
Szerintetek is itt a kezdet?
2010. ápr. 17. 06:52
1/17 anonim válasza:
Természetesen lehet ez a kezdet,de a végére akár még több ezer évig is várhatsz.
Ez a vulkán már az 1800 években is kitört,és a kitörés 2 évig tartott.
2/17 anonim válasza:
Most akkor mégse 2012-ben lesz? Ne vegyek már tartós tejet?
3/17 anonim válasza:
Persze, hozd át nekem az összes pénzedet, úgysem lesz már szükséged rá.
Kb. azóta lehet ilyen idióta világvégejóslatokat olvasni rendszeresen, amióta az írást feltalálták. Én már többet túléltem. Hülyeséget ne olvassál, vagy ha mégis, akkor tekintsd hülyeségnek.
4/17 anonim válasza:
én kizártnak tartom. Időnként kitörnek vulkánok - középiskolás tananyag hogy miért - ettől még nem kll világvégére gondolni
5/17 anonim válasza:
07.30-as.Ne vegyél..ki issza meg? :P
7/17 anonim válasza:
Persze, hogy okozhatja!!!
Sőt, ha Brazíliában egy pillangó fingik egyet, akkor Indonéziában máris készülhetnek a világvégére!
Még nem unjátok ezeket a töketlen kérdéseket?
8/17 anonim válasza:
Én nem csodálkozom,hogy az emberek ilyen hiszékenyek világvége ügyben,hiszen csak körbe kell nézni,mennyi mindent eltoltunk magunk körül.Olyanokat is,amit már nem lehet visszaforgatni.A világvége azonban nagyon megfoghatatlan és viszonylag ritka dolog:)én inkább valami nagy eszmélésben hiszek.Ideje lenne nagyon.
10/17 anonim válasza:
A büdös anyját ennek a szar izlandnak már a kezdetektől elkellett volna tüntetni a világ felszínéről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!