Kikelhet-e egy tojásból 2 vagy több kiscsibe?
Figyelt kérdés
Ugye olyan elő szokott fordulni, hogy egy sima tyúktojásnak 2 vagy több sárgája van. Na, már most, előfordulhat olyan, hogy egy tojásból iker kiscsibék bújnak elő? A tojás valószínűleg kicsi lenne kettejüknek, akkor "koraszülöttek" lennének? Mert én még nem hallottam ilyen esetről, valószínűleg lehetetlen, és elpusztulnak az "ikrek"? Vagy megeszi az egyik a másikat a tojában?2006. dec. 29. 13:08
1/6 anonim válasza:
Genetikailag lehet,
de egyébként lehetetlen
2/6 anonim válasza:
Lehetséges, bár ritka. Az ilyenekből lesz a 2 fejű vagy a 3-4 lábú csibe.
3/6 anonim válasza:
...-.- Éljen Csernobil -.-... és sajnos meg volt! Szóval lehet
4/6 anonim válasza:
A kétszikű tojásokból ritkány lesz csiba,viszont annál táplálóbbak,ha megeszed:)Ha lesz,akkro egy idő után kicsi a hely kettelyüknek és összenőnek.Nagyon ritkán lesz életképes.Néha hallanai tv-ben ilyen génhibákrólDe tényleg baromira ritka.
5/6 anonim válasza:
Ez ojasmi mint az ikrek, csak nem ojan gyakori.
De ahogy lehetséges 2 tojásnak 2 sárgája ugy sztem lehetséges a 2 csibe is.
6/6 anonim válasza:
- .|||||.
|||||||||
- |||||| .
- |||||| >
||||||| -/
-- ||||||'(
- .' \
.-' | | |
/ \ \ \
-- - | `---:.`.\
____________._> \\_\\____ ,--.__
-- ,--"" / `- . |)_) '\ '\
/ " | .-' / \ '\
,/ \ .' '\ |
| " " " \ / '\, /
| " , =_____`-. .-'_________________,--""
- | " " /"/' /\>-' ( <
\ " ",/ / - ( < |\_)
\ ",",_/,-' |\_)
-- -'-;.__:-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!