Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha most elkezdeném gőzerővel...

Ha most elkezdeném gőzerővel a biológia és a kémia tanulását, májusba meg tudnám csinálni az emeltet belőlük olyan 80%-os átlagra? Tanárral

Figyelt kérdés
Akár heti 3-4 nap is beleférne a tanár, meg ezen kívül akkor a többi tárgyat lesajnálnám. Erre a kettőre ráhajtanék, és megpróbálnám egy 80%-os átlagra megcsinálni, 80*2*2=320 pont, meg a plusz pontok 420 pont ez már elég volna az orvosira. Agyam nagyon jó, jól fog, viszont nem tudom, hogy nem csömörnék-e be ettől a rengeteg mindentől. Akkor csak ezekre hajtanék, tanárral, ugyanis máskülönben halasztani kell egy évet, és nem igazán szeretnék. Jelenleg kémia szinte kiesett, a biosz meg úgy ahogy megyeget, de az most max középszinten. Emeltre van idén esélyem?
2016. jan. 11. 15:46
 1/5 supra01 ***** válasza:

Bőven! A kémia nagyon laza! A biosz már húzósabb és több az anyag is!

Mindenképp próbáld meg!

Heti 7 nap!!!! Persze elosztva!

2016. jan. 11. 18:16
 2/5 A kérdező kommentje:
És esetleg Debrecenbe valami jó tanár? Aki vállalna ilyen feltételekkel?
2016. jan. 11. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Szoktam egyetemi felvételire felkészítést vállalni, de csak jó képességű és valódi tudásanyaggal rendelkező nebulók tárgyi- és kompetencia szintjének fejlesztésére. De csak novemberi kezdéssel. Januárra jutunk oda, hogy már az előző évek érettségi vizsgáit szoktam megoldatni, és a hibák alapján a tárgyi tudás apró, rosszul rögzült tévedéseit csiszolgatni, hogy ne legyenek elúszó pontok.

Ha még most kezded megtanulni a tananyagot, akkor a heti hét nap mindegyikére szükség lesz a felkészüléshez, és nagyon kiváló időbeosztással kell dolgozz - illetve a tanárral már az elején meg kell tervezni a következő négy hónap menetrendjét, és nagyon szigorú következetességgel betartani.

Nyilván be lehet sokalni, és meg lehet csömölni, ha az ember elfelejti, hogy a saját sorsáról van szó, illetve elfelejti azt, hogy ez a taposómalom a saját korábbi linkeskedéseinek a következménye.

2016. jan. 12. 10:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, én is ellinkeskedtem. De ez köszönhető annak is, hogy még most is 3 komolyabb egyetem villog a fejembe. Jogi, állatorvosi, esetleg még a háziorvosi. Nem tudom mi tévő legyek. Sztem maradok az állatorvosinál, és talán halasztok egy évet, és ősszel csinálom meg a 2 érettségit, jövőre meg akkor a nyelvvizsgát, és utána mehet az egyetem.
2016. jan. 12. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hármas válaszoló éppen azt mondja, hogy elkezdheted. De nincs nyávogás, hogy unod, meg eleged van, meg megcsömöltél. Minden nap keményen meg kell dolgoznod a céljaidért mostmár - mert a pihenést már előre letudtad, azon már túl vagy. Most tanulás van, minden áldott nap!!!
2016. jan. 13. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!