Az evolúció hamis lenne?
2015. dec. 16. 15:58
21/21 anonim válasza:
Csak egy dolog,amit nemrég olvastam,mert bár eddig is evolúció párti voltam,az új fajok kialakulásánál a hibridek elpusztulása jelentették a gondod,mivel nem maradtak életben,vagy sterilek maradtak.
A két gyümölcslégyfaj kevert utódai csak nőstények voltak,az nagyon nagy számában a hímek elpusztultak,így tehát ez a hibrid nem tudott volna elterjedni.
Viszont pár darab hím is életben maradt a nagy számú kísérletek végzése során. Ezek genetikailag egy adott génmutációval rendelkeztek,ami azért felel,hogy az utód lárva korban elpusztuljon vagy sem.
Nos ebből én arra következtetek,hogy innentől,ha van egy mutáció,ami számunkra nagy eltérésnek nevezhető,azaz már új fajnak nevezhető lenne, el tud terjedni az eredeti fajt felhasználva partnerként..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!