Valóban hamis az evolúció?
Én meg találtam százezer másik videót, amelyik szerint igaz az evolúció (elnézést kérek, de terjedelmi okok miatt nem linkelem be mindet). Szóval szerinted melyik a valós?
Egyébként ha a Youtube-n elég jól körülnézel, nem kizárt, hogy találsz olyan videót is, amelyik azt "bizonyítja", hogy a Nap a Föld körül kering, a Földön a kék nyetlipud az uralkodó faj, és a cigányok zsigerből becsületes emberek. Szóval ne csodálkozz, ha olyan videókra bukkansz a Youtubon, amelyik hülyeségeket próbál tudományosan igazolni.
http://www.youtube.com/watch?v=GIZLU3Hh6Sc
Ez meg a párja. Ráadásul ugyanattól a kedves feltöltőtől. Elméleteket érvekkel cáfolunk. Nem számít, hányan nem tudnak válaszolni egy adott kérdésre, sem az, hogy mennyire fontos ember nem tud válaszolni. Egyébként a dawkinsos videóban több csúnya vágás van, simán lehet hogy csak ilyenre manipulálták. Mert úgy egyébként még én is tudok a kérdésre elfogadható választ adni, pedig csak egy mezei érdeklődő vagyok.
Kedves kérdező, a videó egyértelműen manipulált.
Ettől elvonatkoztatva miért gondolod azt, hogy az evolúció hamis lesz attól, hogy Dawkins nem tud válaszolni valamire?
Attól sem dőlne meg az evolúció ha Dawkins hirtelen kreacionista nézeteket kezdene hirdetni.
"Az elmélet még nincs bizonyítva, ..."
Mármint melyik elmélet nincs bizonyítva? Mert ha az evolúció elméletére gondolsz, akkor csúnyán melléfogtál. Nagyon sok bizonyíték támasztja alá, és jelenleg egyhangúan és kizárólagosan ezt a folyamatot fogadja el a tudományos közvélemény is, mint életformáló elméletet.
Attól, hogy Te nem fogadod el, attól még bizonyítva van.
Ja, különben is, hol van a crocoduck? :D
"Az evulíciós fejlődés még nem tény,csak hivatalos magyarázat! "
Tudtad, hogyha kilépsz az ablakon a tizedikről, nem semmi bajod? A gravitációra vonatkozó hivatalos magyarázat HAMIS!!!! Nem véletlenül hívják gravitációs ELMÉLETNEK, meg MODELNEK!! A sok repölőgépgyártó lobbi próbálja csak elhitetni, amihez a tudóstársadalom csak asszisztál! Tudom, most arra gondolsz, hogy a TVben is mutatnak leeső nagy dolgokat, de hidd el, azok is csak megrendezett médiakamuk, mivel a buta emberek agyát mossák! Akinek van egy csepp esze az átlát ezen a szitán! Persze, tudom, hogy mire gondolsz: dehát ha elesek a járdán, akkor beütöm magam, akkor magasabbról még nagyobbat lehet esni! TÉVEDÉS!!! Amit tapasztalni tudsz az csak MIKROGRAVITÁCIÓ!!!!!! Magasról nem lehet leesni, ezt tudják a tudósok is, csak féltik az állásukat, és elteszik lábalól, azt aki tagadni próbálja!! MAKROGRAVITÁCIÓ nem létezik. Gondolj bele: az űrhajók sem esnek le, akkor a nagy bolygók pláne nem esnek le!! Ha igaz lenne a gravitációs MODEL, akkor már a holdnak régen ránk kellett volna essen! Ki nem látja ezt?! Mindjárt megkeresem neked a youtube videót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!