Ha semmilyen hatás nem terjedhet gyorsabban a fénynél, hogyan lehetséges, hogy az Ősrobbanás során egy feltételezések szerint végtelenül kicsi pont a másodperc tört része alatt majdnem a ma ismert nagyságú Világegyetem méretűvé táguljon?
Figyelt kérdés
#fizika #űr #Einstein #fénysebesség #ősrobbanás #világűr #matematikai szingularitás #táguló Világegyetem
2015. nov. 26. 13:52
21/23 anonim válasza:
A 8-as kommentem kellőképp szakmai volt, az már más kérdés hogy számodra tele volt idegen szóval és ezért nem sikerült megértened.
Mosakodnivalóm csak az van, hogy miért állok le "vitatkozni" egy ilyen provokatív, frusztrált bunkóval, aki mások jó válaszát próbálja megkérdőjelezni ilyen arrogáns módon, holott az elemi fizikai és matematikai ismeretek iránt teljes tájékozatlanságot mutat. A beszélgetést méltatlannak tartom, higgy amit akarsz.
Attól még hogy visszamondod azt amit egy korábbi kommentemben írtam, meg amit dgy-től hallottál egy youtube videóban, még nem fogod érteni a dolgokat.
23/23 anonim válasza:
Sehogy ez csa kegy elmélet mert valojában a föld lapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!