A hullámos papagájom belerepült a mosogatóvízbe, de pár másodperc múlva kiszedtem. Lehet neki baja?
Tegyél rá egy törölközőt úgy, hogy kilásson alóla, és adhatsz neki egy tized kalmopyrynt.
Hívd fel az állatorvost, ha többet szeretnél tudni.
Ha forró volt a víz, kihullhat pár tolla tőle.
Azért kellene a törölköző, mert megfázik!
Bár most meleg van, és az elején jobb lett volna. Ha alatta marad, akkor biztos, hogy örül neki és szüksége van rá.
Remélem nem lesz baja!
Azt is remélem hogy tanultál az esetből. Én alapból se ajánlom a madarat a konyhába engedni mert ezerféle dolog van egy átlagos konyhában ami ártalmas nekik vagy veszélyes lehet a számukra. Teflon gáztól pl. akár pár perc alatt meghalhat de a mosogatógép gőze se tesz jót nekik. Ahogy pl. az is megtörténhet hogy belemegy a forró kajába a madár vagy épp a mosogatóvízbe esik bele.
Konyhában nincs helye madárnak akkor se ha az ember legjobb barátja a madár és még a WC-re is magával viszi(amit én szintén nem ajánlok).
Nálam pl. bármilyen evés előtt is vissza vannak rakva a kalitkába nehogy beleegyenek az emberi kajába ami ártalmas nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!