S. O. S a törpe hörcsögömet megfogta a macskám és össze szorította a szájában. Még gyorsan ki tudtam szedni a szájábol. Azt hittem meghalt, de pár másodperc mulva megmozdult. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A hasán van egy elég nagy seb, egy kicsit vérzett de nem annyira. Az első lábát nem tudja mozgatni, es szerintem sokkot kapott. Hogyan tudnék neki segíteni?2013. márc. 29. 18:14
1/15 anonim válasza:
Hát azon már nem nagyon tudsz segíteni :(
2/15 anonim válasza:
mondjuk úgy, hogy elzárod a macska elől? gratulálni tudok csak.. ki tudja, hogy mennyire szenved szegény hörcsög:S lehetnél elővigyázatosabb :S
3/15 anonim válasza:
Üsd agyon valamivel, akkor kevsebbet szenved szegény....
4/15 anonim válasza:
első vagyok! Szerintem is üst agyon úgyse marad meg...még egy állatorvos se tudná rendbe hozni nem hogy vki otthon
5/15 anonim válasza:
Hát ezen már tényleg sehogy :(
6/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell agyon utni, biztos faj neki de a horcsogok nagyon strapabiro kis elolenyek. Amugy tud menni, iszik szoval biztos nem olom meg. Ha valaki normalis tanacsot tud adni akkor annak orulok.:)
2013. márc. 29. 18:41
7/15 anonim válasza:
Tudom, hogy durván hangzik, de tényleg az lenne szegénynek a legjobb, ha leütnéd. A hasán van egy nagy seb, az első lábai nem mozognak, és még egy elég nagy sokkot is kapott, nem tartom valószínűnek, hogy helyrejön, nagy trauma lehetett ez neki!
8/15 anonim válasza:
Ja, ha tud menni, és iszik, akkor tényleg ne üsd le. Ezt még nem láttam, azt hittem, nem is mozog, csak megmozdult. Hívj hozzá állatorvost, hátha tud rajta segíteni. Előző voltam.
A macskát pedig zárd el tőle! Egy ideig még csak messziről se lássa!
9/15 anonim válasza:
Áss neki egy kellően mély gödröt. Utánna pedig vedd át a felelőtlen állattartók díjját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!