Melyik a világegyetem ismert legnagyobb csillaga?
Figyelt kérdés
2015. okt. 31. 17:30
1/9 anonim válasza:
Figyelmedbe ajánlom:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
4/9 anonim válasza:
Ez az "Alekosz"-os gyerek komolyan végigment a TERMÉSZETTUDOMÁNY kérdéseken és benyögött mindenhova egy-egy baromságot. MIÉRT?!
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy őrizetlenül hagyta a gépét, vagy telóját, és testvér, haver trollkodott.
6/9 anonim válasza:
#2 vagyok, közben újra utánanéztem és tényleg az UY Scuti a legnagyobb ismert csillagunk. (Nem tudom miről maradtam le. :D)
7/9 anonim válasza:
"Alekosz"-os gyerek valószínűleg sokkal több értelmes választ adott már itt, mint te, de néha miért ne lehetne ökörködni? Nem lehet mindenki besavanyodott :) És nem mindenki a százalékokért pedálozik :)
8/9 anonim válasza:
#7 Azt kétlem. :3 Amúgy pedig nem, nem bizony. Én sem a százalékokért vagyok itt, nem is érdekelnek, de nem jövök a természettudományok alá baromkodni. Nem ez az egyetlen poszt ahol a közelmúltban megjelent ez a kölyök.
9/9 anonim válasza:
Elfelejtettem írni hogy olvasd el a válaszmező alatti szabályzatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!