Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » 1972-óta (Apollo-17) volt...

1972-óta (Apollo-17) volt ember a Holdon?

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 23:51
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Eddig azt találtam, hogy nem.

Ami kb hihetetlen.

Kizártnak tartom, hogy azért mert nincs pénz, vagy mert nem lenne értelme.

Amilyen műszerekkel 1972-ben voltak, az nem hightech...

Tuti vmi sumákolás megy :D erre mérget vennék.

2010. márc. 17. 23:52
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem voltak azóta. De miért mennének? Egyik kérdéshez részletesen leírtam, hogy miért nincs értelme jelenleg az emberes holdutazásoknak. De gondolj bele, te tudnál jó okot mondani, hogy rettenetesen sok pénzért miért küldjünk megint embereket a Holdra?
2010. márc. 18. 00:15
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen. Új műszerekkel megvizsgálni...
2010. márc. 18. 00:18
 4/14 anonim ***** válasza:
De minek? Amit lehoztak közetanyag az új műszer ittvan, a kő is itt van, odafent is ua. a kő van mint amit lehoztak (ugyanolyan, nem pont ugyanaz)
2010. márc. 18. 00:20
 5/14 A kérdező kommentje:

Ezt adja be a NASA a világnak :)

Igazából fölösleges is fejtegetni a kérdést, mert nem válaszolhatja meg SENKI.

2010. márc. 18. 00:24
 6/14 A kérdező kommentje:
Mármint azt a kérdést, hogy mért nem volt azóta holdraszállás.
2010. márc. 18. 00:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
nem találtak olajat a Holdon, így felesleges visszamenniük :D
2010. márc. 18. 00:37
 8/14 anonim ***** válasza:

Ezek szerint te ezt jobban tudod mindenkinél. Még ha így is van, szerintem nézz utána, hogy mit vizsgáltunk eddig a Holdon és mennyi mintánk áll a Földön is rendelkezésre. Ezután gondolj abba bele, hogy ehhez mit tudnánk hozzátenni egy emberes utazással, amit nem tudunk vizsgálni a jelenleg is müködö holdszondáinkkal.

Sok dolog van amit lehetne, de szerintem nem véletlenül csoportosították át a NASA holdprogramjáról a pénzt a múlt hónapban, ugyanis abból az összegböl több más programot is tudnak finanszírozni, amik sokkal több új tudással szolgálhatnak.

2010. márc. 18. 00:43
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom jobban. Csak azt mondom, hogy olyanról beszélünk, amire a választ sajnos nem tudhatjuk, legalábbis szerintem, mert az sincs kizárva amit én mondok, a mai világban nem zárható ki semmi 100%-osan.

Amúgy kíváncsi lennék, hogy ki él még abból a csapatból, aki részt vett a holdraszálló programokban, akár tudósként. Mert vicces azt elképzelni, hogy esetleg ott van egy csomó új ember egy adag kővel, ami elvileg a Holdról van.

Tudjuk, hogy hány "pletyka" van, hogy lehet h nem is volt holdraszállás, láttak vmi ott, és azért nem mennek... semmi nincs kizárva.

De azt értem, hogy jelenleg vannak fontosabb kutatások is, csak akkor is furcsa. Ha csak kő kellett, meg pár "alap vizsgálat", akkor mért mentek korábban 6-szor? Aztán meg nem...

2010. márc. 18. 00:59
 10/14 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy a 6 alkalommal mindig máshova mentek.
2010. márc. 18. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!